Tos kelios minutės drąsos - jos pakeičia viską!

Vakar vakare vis dar nedrįsęs, šiandien sukaupiau minėtas kelias minutes drąsos ir nusipirkau savo naujo gyvenimo šansą. Tikiu, kad šis mano veiksmas - pasipriešinimas pačiam sau, kitų nuomonei bei nuostatoms, kurios, be abejo, veikia ir mane - pakeis mano gyvenimą teigiamai ir įneš naujo supratimo, daugiau žinių bei stiprybės, o atgal grįšiu jau kupinas idėjų, naujų jėgų ir naujos išminties. Vakar - jau buvo, rytoj - dar tik bus, o gyvenu aš dabar. Šiuo metu.

Gyvenimas Londone - naujas mano šansas.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Gyvenimas Londone - naujas mano šansas.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Povilas Stonkus

Dec 10, 2012, 10:26 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 6:18 PM

Jokia kitų žmonių nuomonė negali užgožti to, ką žmogus svajoja, ko savo širdyje ieško, o pats žmogus neturi nustoti siekti savo svajonių ir / arba tikslų. Ir nesvarbu, kokios jos šovė į galvą (juk tik patys galime nuspręsti kokio dydžio jos bus).

Gyvenime veikia priežasties ir pasekmės dėsnis. Kiekvienas veiksmas turi savo atoveiksmį ir tuo pagrindu kinta likimai bei keičiasi gyvenimas. Aš tikiu, kad šis įvykis ir ši priežastis - atneš geras pasekmės. Po kardinalaus ir drąsaus sprendimo - visada  ateina nauji pokyčiai ir nauji įvykiai, o aš iš visų jėgų stengsiuosi tuos pokyčius valdyti.

Kartais nutinka taip, kad ir pats likimas pakoreguoja tavo planus. Kartais likimas vos tik tau išdrįsus ir panorėjus padeda ir viskas klojasi savaime. Kaip viso to pavyzdys: jau šiandieną, vos tik nusipirkau bilietus - po keleto valandų sužinojau, kad turėsiu kur gyventi, nes netikėtai atsilaisvino vieta.

Taip pat netyčia nusipirkau bilietus ne 26 dienai, kaip planavau, bet 29 (tai nutiko netyčia ir tai pamačiau tik vėliau). Tikriausiai kai kuriuos „netyčiukus“ taip pat pakoreguoja pats likimas. Ir nesvarbu - mes tikime juo ar ne. Juk viskas juo tikime arba kuo esame įsitikinę yra tik mūsų pačių mintys, o realybė egzistuoja nepaisant mūsų nuostatų.

https://nebijokveikti.blogspot.co.uk

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.