Seksas - medalis už pergalę

Vyras pasąmoningai pradeda mylėtis su jam patinkančia moterimi vos ją sutikęs, todėl viskas, ką jis daro prieš orgazmą – preliudija, pasąmonėje užsifiksuojama kaip būdas išsikovoti, gauti savo moterį. Orgazmo metu vyro smegenyse išsiskiria endogeniniai opiodai – endorfinai ir enkafalinai. Jų poveikis yra stipresnis už morfijų. Gavusios šių opioidų vyro smegenys veikia lyg super tikslus kompiuteris, kuris užfiksuoja viską, kas privedė prie šitokio malonumo, kaip vyras siekė moters, ir kokiomis sąlygomis tai įvyko.

Stiprioji lytis ir eina iš proto dėl tų, kurios juos vertina, pagiria ir skatina gyvenime daugiau siekti, bet savęs nedovanoja be tikrų laimėjimų.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Stiprioji lytis ir eina iš proto dėl tų, kurios juos vertina, pagiria ir skatina gyvenime daugiau siekti, bet savęs nedovanoja be tikrų laimėjimų.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kęstutis Grigaitis

Dec 16, 2012, 10:13 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 2:35 PM

Skaistybė

Kaip užtvenktas upės vanduo gali būti panaudotas naudingam darbui, taip ir vyras, praktikuojantis skaistybę iki santuokos, gali kalnus nuversti siekdamas savo moters, nes energijos daug, o kur ją išlieti nėra. Tada ir prasideda serenadų dainavimas, eilių rašymas ir nuolatinis jos širdies siekimas. Vyrai gyvenime užprogramuoti siekti, todėl jei jie moterį laimi greitai ir lengvai, taip pat greitai ir praranda susidomėjimą ja. Kaip treneris skatina, moko ir stumia komandą į priekį, ir tik tada duoda pergalės taurę, taip ir išmintinga moteris ugdo, palaiko ir įkvepia savo vyrą siekti jos ir tik jam laimėjus ją – santuoka - jį apdovanoja.

Todėl stiprioji lytis ir eina iš proto dėl tų, kurios juos vertina, pagiria ir skatina gyvenime daugiau siekti, bet savęs nedovanoja be tikrų laimėjimų. O kas nutiktų, jeigu teiktume medalius sportininkams, net nesudalyvavusiems varžybose?

Paleistuvystė

Paleistuvystė bei pornografijos žiūrėjimas visada buvo ir bus tiesioginis kelias į degradaciją, nes tokiu atveju vyras gauna „medalį“ be tikrų pastangų. Kaip ir sportininkas be siekimo, treniruočių ir pasiaukojimo tampa vis silpnesnis, taip ir vyras, lengvai gavęs sekso, pasmerkia save vidiniam smukimui. Be to, vyrui iki santuokos, turėjusiam lovos partnerių, ar svetimavusiam joje, yra daug sunkiau išlikti ištikimam, nes jis, net ir būdamas santuokoje, pasąmoningai bandys atkartoti lengvabūdišką malonumo siekimą, kurį praktikavo iki vestuvių.

Įkvėpimas

Vyras pagal moterį kuria gyvenimo planus, ir kiekviena moteris savo vyrą paskatina tobulėti viena ar kita linkme ir tai niekada nebus visiškai tas pats. Kaip Dievas per saulę apšviečia žemę, taip ir per moterį įkvepia vyrą. Išmintinga moteris visada skatins ir pastūmės savo vyrą siekti daugiau, ir taip jis geriau realizuos save gyvenime, vis labiau ją pamildamas. Vyro tobulėjimui reikia dviejų dalykų: paskatinimo ir Įvertinimo. Adomui netgi rojuje trūko moters, draugės - įkvėpimo. Jei moteris sugebės paskatinti, įvertinti ir įkvėpti vyrą, tai jis eis stogais, kad tik jai įtiktu. Nes vis dėlto vyrai visada išlieka tarsi maži vaikai, kurie nori grįžti pas savo mylinčią mamą, o santuokoje – pas žmoną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.