Ar tikrai musulmonai sukels pasaulio pabaigą?

Daugelis pasaulio pranašų paliktų raštų byloja, kad pasaulio pabaigą sukels ne kas kitas, o musulmonai. Iš karto noriu užbėgti už akių ir pasakyti, kad šiame straipsnyje diskriminacijos religijai ar rasei nerasite. Čia noriu išdėstyti tai, kas jau senai skamba įvairiose pasaulio šalyse.

Briuselis iš pagarbos musulmonams atsisakė eglės.<br>AP
Briuselis iš pagarbos musulmonams atsisakė eglės.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Trapopkinas

Dec 21, 2012, 1:55 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:48 AM

Nors Norvegiją galima laikyti svetimšalių rojumi, deja, nėra jie ten labai gerbiami, kaip rašo vietinė spauda ar skelbia užsienio žiniasklaida.

Pats dirbu jau daugelį metų toje kalnuotoje jūros supamoje šalyje ir galiu drąsiai pasigirti gausiu norvegų būriu savo pažįstamų rate. Gaila,bet nesutikau nė vieno norvego, kuris būtų pasakęs ką nors gero apie musulmonus, kurie masiškai okupuoja šalį ir viešai demonstruodami savo madas (burkas bei kitą atributiką) gąsdina praeivius. Ne kartą teko išgirsti kalbant norvegus, kad jie nesijaučia saugūs, kai, pavyzdžiui, banke stovi nindzė. Niekada negali žinoti, ar tai teroristas, ar tiesiog musulmonų tikėjimo diskriminuojama moteris, priversta slėpti veidą nuo aplinkinių.

Baisiausias dalykas, pasak norvegų, tai musulmonų čiulpiami pinigai iš valstybės. Kaip negražiai beskambėtų, bet tiesa yra viena: retas musulmonas nori dirbti. O kam jam to reikia, jeigu jis gauna pilną valstybės išlaikymą. Tokiomis sąlygomis aprūpinti šie asmenys puikiausiai plečia pasaulio populiaciją.

Sunku rasti musulmoną, kuris turėtų mažiau nei penkis vaikus. Kai kurie turi ir po penkiolika. O ko gi stabdyti, juk kiekvienas vaikas - tai yra papildomi (nemenki) pinigai į šeimos biudžetą ir didesnė garantija į kitas privilegijas.

Šiomis dienomis nuskambėjo Briuselio staigmena, kuri sukrėtė ne tik belgus. Sklando gandai, kad eglutės atsisakyta vardan musulmonų. Kalėdų eglė musulmonams yra nepriimtinas simbolis, tad neatmestina versija, kad jos atsisakyta vardan pagarbos musulmonams, kurie sudaro apie ketvirtadalį Briuselio gyventojų.

Internete susikūrė portalas, kuris ragina visus neabejingus jungtis prie jo ir pasisakyti prieš šį pasityčiojimą iš žmonių,kuriems Kalėdos ir eglutė yra šventas žiemos stebuklas. Aštrūs liežuviai plaka, kad tai tik pradžia staigmenų, kurias pateikia pasauliui musulmonai.

Tik laikas parodys, ar nebus uždrausta Kalėdas švęsti net savo namuose. Tik bėgantys metai atsakys, ar nebūsime priversti visi dėvėti burkas vardan to, kad neįžeistume musulmonų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.