Vietoj siuntinio iš Londono trynukų mama gavo keiksmų pliūpsnį

Lapkričio 16 d. draugė Londone įdėjo man siuntinį į Lietuvą, kurį atvežti turėjo bendrovė „BALTIC WAY LTD“, konkrečiai - vairuotojas Paulius. Siuntinyje buvo drabužiai mano ir kaimynės vaikams. Iki pat šios dienos siuntos dar nesu gavusi. Pradžioje kompanijos atstovas dar atrašydavo trumpąja žinute, kad sugedo Vokietijoje, ir tikrai siuntą pristatys. Dabar jau net neatrašo.

Siuntinio iš šio vežėjo laukiu nuo lapkričio vidurio.
Siuntinio iš šio vežėjo laukiu nuo lapkričio vidurio.
Daugiau nuotraukų (1)

Liucija

2012-12-24 13:10, atnaujinta 2018-03-14 10:49

Skambinant į lietuvišką numerį nekelia ragelio. Kitais numeriais, kuriuos pavyko rasti internete, taip pat neatsiliepia.

Pabandžiau su tuo Pauliumi susisiekti internetu, per socialinį tinklą „Facebook“. Parašiau jam: „Klausyk šustras bachūriuk, tai tavo paskutinė galimybė. Kitaip visa Lietuva žinos, koks tu aferistas, bus gėda ir tau, ir tavo tėvams. Radau tave, rasiu ir juos, tavo sesę, reikės ir močiutę. Visą giminę tavo rasiu!“

O netrukus radau tokį atsakymą (kalba netaisyta): „Dabar tu klausyk,idiote sena negasdink cia manes gerai gymine jinai ras isitrink tu galva rytoj arba po ryt kai pasieksiu ta sup**** londona ir grazinsiu man tavo daiktu nx nereikia tu bl** durna ubage kas tau yra cia beda buvo mum atsitykus o tu cia tik mano gymine paliesk nx vietos sotoje zemeje neturesi“. Tikiuosi, tam Pauliui bus gėda, kad jis apgavo trynukų mamą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.