Minedas apie emigrantų vaikus ir A. J. Bačkį: „Tai velnio puolimas“

Reaguoju į šiandien pasirodžiusį Monikos Bončkutės komentarą: „Arkivyskupe, nusiimkit savo auksinę kepurę prieš emigrantus“. Pradėkime nuo to, kad J.E. Vilniaus arkivyskupas metropolitas kardinolas Audrys Juozas Bačkis išreiškė savo, kaip dvasininko poziciją, dėl plačiąja prasme tikrai skurstančių emigrantų vaikų, kurie skaudama širdimi gyvena be savo tėvų, kurie egoistiškai uždirba pinigus pamiršdami savo vertybes ir pareigas.

Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas Jonušas-Minedas

2012-12-28 09:40, atnaujinta 2018-03-14 09:33

Kitas dalykas: nežinant, kaip iš tiesų gyvena kardinolas, teigti, kad jis neva gyveną „dramblio kaulo bokšte užsidaręs, auksine kepure pasidabinęs valstybės ir lengvatikių išlaikytinis“ yra mažų mažiausiai neetiškai ir net kvailoka, netoleruotina.

Tikinčius žmones vadinti lengvatikiais ir kitaip įžeidinėti yra ne kas kitas, kaip velnio puolimas - Kristus yra pasakęs: „Jus niekins ir puldinės dėl mano vardo ir mano mokslo, bet jūs stovėkite drąsiai, nes tą minutę Šventoji dvasia už jus kalbės“.

Gerbiama straipsnio autore, jau geriau aš būsiu, pagal jus, lengvatikis ar dar koks durnelis, bet savo tikėjimo ir klusnumo Kristui ir Bažnyčiai niekada neįsižadėsiu, visada klausysiu vyskupų ir kunigų, o jums linkiu sąmoningumo ir susitaikymo su Dievu.

Liūdna regėt paklydusius žmones, bet uolių katalikų pareiga jus ir kitus tokius lydėti malda - aš asmeniškai lieku maldoje už jus.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?