Ei, vilkikų vairuotojai, gal nustokit burnoti, o kurkite partiją?

Nesunku anonimiškai paverkti visuomenei, kokie mes, vilkikų vairuotojai, skriaudžiami ir nelaimingi, ar, prisidengus skambiais „asu“ ar „vairu“ vardais parašyti piktą vulgarų komentarą. Lai tie, kurie taip triukšmauja, parašo konkrečiai, kokio atlyginimo už kokį darbą (mat vairuotojų atliekamos užduotys skirtingos) nori gauti.

Nesunku anonimiškai paverkti visuomenei, kokie mes, vilkikų vairuotojai, skriaudžiami ir nelaimingi.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Nesunku anonimiškai paverkti visuomenei, kokie mes, vilkikų vairuotojai, skriaudžiami ir nelaimingi.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kęstutis Grubliauskas

Feb 1, 2013, 5:17 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 6:52 PM

Lai paskaičiuoja, kiek vadovas sumokės „Sodrai“, kas liks vairuotojui sumokėjus mokesčius, ir tada kelia diskusijas. O gal geriausia išeitis būtų įkurti Vairuotojų partiją? Praėjusiame amžiuje turėjome Darbininkų-Valstiečių partiją, visai neseniai buvo artistų parlamentas, tai kodėl negali būti vairuotojų parlamentas.

Juk vairuotojų Lietuvoje ne ką mažiau nei artistų, darbininkų ar valstiečių. Va, tada nebereikės pasirašinėti slapyvardžiais kaip revoliucijos laikais. Su seimūno pažymėjimu bus galima drąsiai kirsti „per maitinančią ranką“ arba keisti mokesčius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.