Gal išmokykim televizijos grandus būti džentelmenais?

Jeigu nužiūrėdavo mane, susigrūdusį rankas į kelnių kišenes, tai mokykloje mokytojai, o vėliau – armijoje seržantai klausdavo: kam tas kelnes rankose laikai, ar bijai, kad pamesi? To paties dažnokai galiu paklausti vadinamųjų televizijos projektų vedėjų, ypač Vytauto Šapranausko.

V. Šapranauskas nesivargina ištraukti rankų iš kišenių.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
V. Šapranauskas nesivargina ištraukti rankų iš kišenių.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Leonardas Šimaitis

Feb 1, 2013, 8:51 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 8:01 PM

Dar prisimenu, kad mokytojai ir šviesios atminties tėveliai mokė: „Vaikeli, nelaikyk kišenėse rankų, kai su pana šnekėsiesi, nes ji gali pašnekesį netikėtai nutraukti, ir liksi kaip musę kandęs.“ O šiais laikais išeina, kad Šapras ne tik savo partnerei Jurgitai tokią nepagarbą rodo, bet dar ir prieš visą tautą savo laikyseną demonstruoja. Jau nekalbant apie jųdviejų su Jurijumi tirštai vulgarius apsižodžiavimus.

Dar mane tėveliai mokė: „Vaikeli, pana visur turi būti pirmiau – į „stubą“ (taip mano gimtajame kaime vadinasi namas, kuriame homo sapiens gyvena) įeinant ar išeinant ir t. t. Ši teorija tokią išvadą perša: vardinant panikių ir berniukų vardus ar titulus, pirmenybę panai reikia teikti. Todėl ir naujojo LNK projekto pavadinimas „Plikis ir ponia“ nelabai dailiai skamba. Išeitų, kad plikis nepraleis ponios prieš save, į studiją žengdamas ar išeidamas iš jos. Ponas Pliki, būk vyras, praleisk Ponią į priekį, tautos pagarbą užpelnysi. Ar nukentės laidos kokybė, „Ponia ir plikis“ pavadinimą turėdama?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.