Ūkio banko likimas buvo nulemtas dar pernai, bet konservatoriai nenorėjo teptis rankų

Turėdamas pažinčių tam tikruose valdžios sluoksniuose jau 2012 metų vasarą buvau gavęs informacijos, kad Ūkio banko likimas bus toks pat kaip ir „Snoro“ – abu šiuos bankus norėjo vos ne vienu metu „užlenkti“. Bet konservatoriams pasipriešinus, Ūkio bankas buvo paliktas naujajai valdžiai, neva jų reputacija labai nukentėtų.

Prisiminkit mano pasakytus žodžius – Ūkio banko bankrotas neišvengiamas dalykas. Tai jau buvo suplanuota 2012 m. vasarą.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Prisiminkit mano pasakytus žodžius – Ūkio banko bankrotas neišvengiamas dalykas. Tai jau buvo suplanuota 2012 m. vasarą.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

SD

Feb 14, 2013, 9:36 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 11:09 PM

V. Vasiliausko kompetencija – tinkama, viską jis žino, kontroliuoja ir laiku informuoja, bet informacijos gavėjai sprendžia, kada ir kaip šią informaciją paviešinti.

Blogiausia yra tai, kad eilinį kartą nukenčia labiausiai pažeidžiama visuomenės dalis, kuri yra didžioji Lietuvos dalis...

Prisiminkit mano pasakytus žodžius – Ūkio banko bankrotas neišvengiamas dalykas. Tai jau buvo suplanuota 2012 m. vasarą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.