Padiskutuokime: ar be televizijos tikrai negalime išspręsti savo bėdų?

Norėčiau paliesti tokią temą, konkrečiau vieną televizijos laidą „24 valandos“. Ar tai - tikrai vienintelė išeitis sprendžiant problemas? Ar tik tokiu būdu, pasikvietus televiziją, pasirodžius prieš visą Lietuvą, galima išspręsti problemas? Kodėl pasidarę tokie santykiai tarp artimiausių žmonių: tėvų, vaikų, brolių, seserų? Nejaugi iš tiesų mes, lietuviai, tokie baisūs, kad vos ne kas antroj laidoj pasakoma, kad nekenčiu mamos ar brolio ar sesers, jau nekalbant apie sugyventinius?

Nejaugi iš tiesų mes, lietuviai, tokie baisūs, kad vos ne kas antroj laidoj pasakoma, kad nekenčiu mamos ar brolio ar sesers, jau nekalbant apie sugyventinius?<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Nejaugi iš tiesų mes, lietuviai, tokie baisūs, kad vos ne kas antroj laidoj pasakoma, kad nekenčiu mamos ar brolio ar sesers, jau nekalbant apie sugyventinius?<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vanda Rutkauskaitė

Mar 1, 2013, 3:20 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 7:24 PM

Daug kas pasakys, kad anksčiau taip nebuvo.Bet kad tokių laidų prieš 20 ar 40 metų nebuvo. Negi tada artimieji nesipykdavo? Nenorėčiau tikėti, tik viešintis būdavo sarmata, o dabar - kuo labiau išsidergi prieš visus, „tuo didesnė garbė“.

Bet ar iš tiesų taip? Ar tikrai žmonės tampa laimingesni ir jiems pasidaro geriau pasirodžius per televiziją? Ar tikrai televizija tokia didžiulė jėga?

Padiskutuokime šia tema. Kokiais dar būdais galima pasidalinti žemes, aparatūras ar drabužius? Ar mes be liudininkų akis į akį nebemokame kalbėti?

Dukra prieš kelias dienas ir sako: „Žinai, aš tokia gera atrodau sau. Kai pažiūriu tokias laidas, tai man taip gera, kad aš kitokia“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.