„Linkomanijos“ įkūrėjas siūlosi būti kovos su interneto piratais bosu

Gerbiami Lietuvos antipiratinės veiklos asociacijos LANVA nariai, tai yra mano atviras laiškas jums. Paskutinės naujienos, kai jūsų įsteigtos asociacijos bosas prisipažino platinęs narkotikus, nustebino daugelį žmonių. Tikiu, kad ne ką mažesnį šoką patyrėte ir jūs, kai sužinojote, kad galimai mokėjote ar kitaip netiesiogiai prisidėjote prie V. Simanavičiaus aferų. Girdėjau, kad šiuo metu jūs ieškote naujo antipiratų boso ir aš noriu pasiūlyti savo kandidatūrą.

Daugiau nuotraukų (1)

Kęstas Ermanas

2013-04-24 10:27, atnaujinta 2018-03-07 19:52

Gal jums, gerbiamieji, mano pasiūlymas atrodo keistas, bet leiskite man paaiškinti. Nors niekada nesilankiau turguje ir nepirkau piratinių CD praeitame dešimtmetyje, aš turiu didelę patirtį dirbant su „piratiniais“ tinklapiais ir naujausiomis technologijomis.

Jūs tik pagalvokite, aš gi esu puikus kandidatas būti antipiratinės organizacijos bosu Lietuvoje. Aš puikiai išmanau „piratines“ produkcijos platinimo kelius nuo A iki Z. Turiu virš dešimties metų patirtį dirbant su tokio tipo projektais, išmanau naujausias technologijas ir interneto veikimo ypatumus, žinau kodėl vienur ar kitur padarius kratą, nieko nerandama ir kaip rasti.

Skirtingai nuo jūsų prieš tai buvusio boso, aš turiu išsilavinimą informacinių technologijų srityje ir greitu metu turėsiu mokslinį laipsnį toje sferoje, tad puikiai galėčiau įtikti jūsų organizacijoje, tiek su antipiratinių sprendimų realizavimu, švietėjiškos informacijos sklaida, tiek su naujai steigiamo klasterio veikla.

Aš esu labai gerai susipažinęs su jūsų veikla ir veikimo principais, tad greitai sugebėčiau įsilieti į LANVA veiklą. Aš jau dabar mintinai žinau, kas yra LANVA nariai (jei netikite: BOD, ACME, PRIOR, „Forumcinemas“, „Microsoft Lietuva“), tad susipažinimas ir pirmų darbų vykdymas būtų praktiškai pradėtas be ilgo įsivažiavimo.

Per pirmus metus pasižadu, kad LANVA organizacija sugebės uždaryti mažiausiai 10 piratinių tinklapių. Kartu sukursime naują, gaivų ir šiuolaikišką LANVA logotipą. Atnaujinsime LANVA puslapį (aš net turiu lanva.lt domeną). Pradėsime projektus, kurie švies visuomenę, o ne baugins. Dirbsime su valstybinėmis organizacijomis, kad aplinka taptų palankesnė ir autoriai būtų apsaugoti. Tyrimus atliksime protingai ir skelbsimės, kai tik bus rezultatų.

Jau po pirmų metų pastebėsite, kad LANVA įvaizdis iš bauginančios, nieko neišmanančios apie informacines technologijas organizacijos pasikeis į šiuolaikišką, inovacijas šioje srityje įgyvendinančią asociaciją. Komentarai naujienų portaluose pasikeis į gerąją pusę, kai žmonės pamatys supratingą, blaiviai mąstančią ir veikiančią organizaciją.

Gerbiamieji LANVA nariai, ateina laikas, kai jums reikia pradėti naujas žaidimo taisykles, ir aš tam esu tinkamiausias žmogus.

Kęstas Ermanas yra didžiausio Lietuvoje „torrent“ tinklapio „Linkomanija“ įkūrėjas

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.