Kaunietės batai pabrango prie kasos

Praėjusios savaitės pabaigoje pirkau batukus Kauno „Akropolyje“, parduotuvėje „Wawa“. Ant batuko pasimatavimui kaina buvo 119,99 Lt. Nusprendžiau pirkti. Tada atnešė dėžutę iš sandėlio su nauja pora. Iro siūlas, tad atnešė kitą. Ne esmė čia. Esmė, kad atsiskaitinėjant kortele už perkamą prekę kainą rodė 129,99 Lt.

Pirkėja nustebo, kad kaina ant čekio ir etiketės bato viduje skyrėsi.<br>I. Rimkutės nuotr.
Pirkėja nustebo, kad kaina ant čekio ir etiketės bato viduje skyrėsi.<br>I. Rimkutės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Inga Rimkutė

May 7, 2013, 9:09 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 3:45 AM

Paklausiau, kodėl, nes bate matavimuisi kaina buvo 119,99 Lt. Pardavėja pakišo lipduką su kaina, kurią turėjau mokėti. Na, pagalvojau – lipdukas gal nukrito, o pardavėja juk savo darbą išmano.

Namie išsiėmiau batukus, o ten kaina bate – 119,99 Lt, o mano sumokėtame čekyje – 129,99 Lt. Kodėl apgaudinėja klientus firminės parduotuvės?

***

Parduotuvės „Wawa“ komentaras:

„Apgailestaujame dėl įvykusio nesusipratimo. Aptarėme su parduotuvės „Wawa“ Kauno „Akropolyje“ vedėja Rasa, kaip tai galėjo įvykti. Šio modelio batai kainuoja 129,99 Lt, į mūsų kompiuterinę sistemą įvesta taip pat tokia kaina, visi batai (išskyrus tą vieną) parduotuvėje taip ir suženklinti. Vadinasi, mūsų parduotuvės darbuotoja, prisiimdama prekes, padarė klaidą ženklindama. Šiai darbuotojai yra pareikštas įspėjimas.

Norėdami atsiprašyti, kviečiame pirkėją ateiti į parduotuvę: ji gali grąžinti šiuos batus ir įsigyti juos už 119,99 Lt. Taip pat pirkėjai padovanosime avalynės priežiūros priemonę.“

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.