Pasimėgauti „Eurovizija“ sutrukdė nekokybiškas garsas

Noriu parašyti savo įspūdžius apie „Eurovizijos“ pusfinalio transliaciją per LRT HD kanalą. Vaizdas išties nustebino kokybe, tačiau garsas, vos prasidėjus konkursui, tapo nekokybiškas. Kairiajame kanale kas sekundę pasigirsdavo traškesys.

Daugiau nuotraukų (1)

Dalius Santockis

May 16, 2013, 9:53 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:55 PM

Per Austrijos ir Estijos dainas garsas tai nutildavo, tai padidėdavo. Per Rusijos dainą girdėjosi kažkoks aidas, garsas dvigubinosi. Žodžiu, dainų konkurso garsas buvo transliuojamas nekokybiškai.

Kad tai - ne televizoriaus gedimas, rodo tai, jog per reklamas traškesys dingdavo. Iš LRT gauti atsakymo nepavyko. Galbūt dabar televizija paaiškins, kodėl buvo nekokybiškai perduodamas garsas per LRT HD kanalą? Ar tokia pat problema bus ir kitame pusfinalyje ir finale?

LRT atstovai portalui lrytas.lt patvirtino, kad LRT turėjo techninių problemų dėl garso kokybės HD transliacijose. Gedimas buvo pašalintas, ir tikimasi, kad kitos transliacijos bus kokybiškos.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.