„Geroji naujiena“- pirkite tą patį daiktą dar kartą!

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė paskelbė „gerąją naujieną“-  savivaldybių butų  nuomininkai galės nusipirkti (privatizuoti) nuomojamus butus... už rinkos kainą!    Būtų labai juokinga, jei nebūtų graudu. Ko gero, ponia ministrė nė  nežino, kad  savivaldybėms priklausančiuose butuose gyvena ne tik socialiai  remtini žmonės, bet ir tie, kurie dėl vienokių ar kitokių priežasčių nespėjo jų privatizuoti,  bet kurie į tuos būstus jau investavo  ne vieną tūkstantį  savo asmeninių lėšų, tačiau ir toliau jei  priklauso „ponui“, t.y.  savivaldybėms.

Savivaldybės butuose gyvena žmonės, kurie į juos įdėjo savo lėšų, tačiau dabar turės juos pirkti už rinkos kainą.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Savivaldybės butuose gyvena žmonės, kurie į juos įdėjo savo lėšų, tačiau dabar turės juos pirkti už rinkos kainą.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Palmira

Jun 7, 2013, 3:22 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:07 PM

Nors už per daugelį  metų jau tūkstančiais sumokėtus nuomos mokesčius jokių paslaugų nuomininkai iš „pono“  nėra  gavę,  o jų vienintelė  pareiga – sąžiningai toliau mokėti mokesčius „už orą “, dabar, kaip aiškėja, jie dar bus privesti jau savo užgyventus  butus... pirkti iš savęs pačių dar kartą! Ir ne bet kaip – o už rinkos kainą!

Seimo  kanceliarijos stalčiuose dulka kelių Seimo narių paruoštas socialiai  teisingas    įstatymo projektas, suteikiantis teisę sąžiningiems savivaldybių butų nuomininkams (ne socialiai remtiniems)  juos privatizuoti lengvatinėmis sąlygomis, bet, kaip matyti iš socialinės apsaugos ir darbo ministrės užmojų, vienas iš  vyriausybės uždavinių, matyt,  yra ir toliau didinti socialinę atskirtį bei gausinti benamių skaičių. Su kuo šią Vyriausybę, o ypač ponią ministrę ir sveikiname!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.