5 girtos britės prie naktinio klubo žiauriai sumušė cigaretės neturėjusią lietuvę

Gyvenu Anglijoje, Kento grafystėje. Mane labai papiktino lrytas.lt portale perskaitytas straipsnis apie Lietuvos kaimo naktinį gyvenimą. Anglijoje gyvenu trejus metus, bet galiu pasakyti, kad visada laukiu to meto, kai grįšiu atostogauti į Lietuvą ir galėsiu apsilankyti naktiniame klube. Mūsų tautiečių kultūra visiškai kitokia nei anglų jaunimo.

Apsaugos kameros prie Anglijos naktinių klubų nuolat fiksuoja lėbautojų susidūrimus. CCTV nuotr.
Apsaugos kameros prie Anglijos naktinių klubų nuolat fiksuoja lėbautojų susidūrimus. CCTV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Agnė

Jun 19, 2013, 8:26 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:49 AM

Visi kalba, kad lietuviai daug geria, bet pasižiūrėkim į tuos pačius anglus: kiekvieną dieną eina į „pabus“ (aludes) ir maukia alų sau vargo nematydami. Kartais norisi savaitgalio vakarais išeiti pasižmonėti į pagrindinę miesto gatvę, bet kai pamatai vaizdą, kaip panelės apsirengusios ir pasidažiusios, lyg laisvo elgesio merginos maukia vyną už kampo, pasidaro tiesiog šlykštu.

Ne vieną atvejį regėjau savo akimis, kaip vaikinai kalbina paneles eiti po tiltu ir atlikti skubų reikaliuką. Pirmą kartą tai pamačius laukiau panelės reakcijos į tokį pasiūlymą, bet ji nė nesidrovėdama kibo vaikinui į parankę ir nudūmė į tamsą (jie nebuvo pažįstami). Po tokio vaizdo jau turbūt niekas negalėtų nustebinti.

Bet tai dar ne viskas. Kai tik atvykau į Angliją, praėjus keliems mėnesiams su vyru ir draugais sumąstėm pirmą kartą nueiti į naktinį klubą. Tai buvo mano didžiausia klaida. Tą naktį mane žiauriai sumušė penkios britės panelės. Mano vyras su draugais nieko nematė, nes jo tiesiog tuo metu nebuvo šalia. O tos panelės buvo visiškai girtos - joms neįtiko mano atsakymas, kad  neturiu cigaretės. Už tai ir puolė mane kaip žvėrys pagrindinėje miesto gatvėje! Tik policijos pareigūnai mane nuo jų išgelbėjo.

Taip kad galiu pasakyti, jog Jungtinės Karalystės jaunimas ne tik nekontroliuoja savo veiksmų, bet mėgsta labai stipriai padauginti alkoholio, o naktį požeminėse perėjose ar tamsiuose užkampiuose prasideda orgijos tiesiogine to žodžio prasme.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.