Neduok durniui kelio!

Niekada nepalikime durnių ramybėje! Laikykime juos nuolatinio streso būsenoje. Tegul jie atsiiminėja savo indėlius iš visų bankų ir atidavinėja juos pirmam paskambinusiam pareigūnui už sūnaus padarytą avariją. Tegul prisiima greitųjų paskolų, kurios lengviau gaunamos nei bankuose. Tegul gimdo savo apšnerkštuose namuose, kad ligoninėse neapkeistų jų kūdikių. Tegul jie slepia savo vaikus nuo vaikų teisių inspektorių pagrobimo ir pedofilų klano.

Daugiau nuotraukų (1)

Raimucka Jurgaičių

Jun 21, 2013, 11:52 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:42 AM

Tegul jie saugo naktimis savo daržus ir ganyklas nuo gręžimo mašinų. Tegul jie rakina savo šulinius, kad niekas nepripiltų chemikalų. Tegul nedrįsta paleisti vandens iš vandentiekio, kad jis neužsidegtų ir nesprogtų. Tegul jie bijo valgyti maistą iš prekybos centrų. Tegul nebrenda maudytis į vandens telkinius, kuriose knibžda maro bakterijų. Tegul nė už ką nesutinka eiti į barus, kad jų nesuviliotų ir nenutemptų tuoktis jų lyties homoseksualai.

Tegul darbovietėse bijo prašyti didesnės algos, kad nebūtų už tai išmesti iš darbo. Tegul nevaikšto į rinkimus, kur vis tiek suskaičiuos balsus taip, kaip reikia. Tegul nesinaudoja jokiomis informacinėmis technologijomis, kad nebūtų apšvitinti radiacijos. Tegul gyvena apsistatę kaktusais, kad tą radiaciją sugertų. Tegul bijo naudotis telefonais, kad negautų smegenų (tik pagalvokit!) auglio. Tegul stumdosi protesto demonstracijose UŽ atsinaujinančią vėjo energetiką ir PRIEŠ vėjo elektrines, kurių besisukantys sparnai užmuša paukščius ir sukelia jiems patiems haliucinacijas bei migreną.

Tegul jie gydosi vien pačių balkonuose užaugintų ir suraugintų kopūstų kompresais, kad nebūtų nunuodyti su vaistais. Tegul nesiskiepija nuo jokių ligų, kad su švirkštais nesuleistų jiems į kraują vėžio virusų. Tegul iš viso nemiega, kad miegant per sapnus jų neužprogramuotų ar nepavogtų kokių nors organų.

Tegul niekada nesikreipia į teismus ir teisėsaugos pareigūnus, kad nebūtų patys pasodinti. Tegul verčiasi grioviais ir trankosi į medžius, bėgdami su automobiliais nuo kelių policijos. Tegul šliaužioja pelkėmis, usnynais ir dilgėlynais, norėdami parsigabenti pigesnių baltarusiškų cigarečių ir praranda visą savo turtą, kai bus sugauti. Tegul gauna informaciją tik iš televizijos infošou laidų, kurios parodo tikrąjį Lietuvos gyvenimą.

Tegul nuleidžia akis, pamatę kiekvieną užsienio kalba parašytą žodį, kad juos skaitydami neužmirštų savo tautybės. Tegul neskaito knygų, kad nesusigadintų akių. Tegul daužo vienas kitam snukius už nepagarbius žvilgsnius. Tegul iš viso bijo kalbėti, kad nebūtų susekti visą pasaulį valdančių žydų-masonų-iliuminatų visuotinės šnipinėjimo sistemos.

Durniai negali jaustis komfortiškai. Praėjo tie laikai, kai visi jiems duodavo kelią. Durniai turi jausti, kad jiems nėra čia vietos. Ir tegul jie, neišlaikę įtampos, išvažiuoja arba nusigeria.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.