Skaitytoją prajuokino dėl lieknėjimo kapsulių apsigavusi moteris

Niekada negalvojau, kad rašysiu į šią lrytas.lt skiltį, bet kai perskaičiau Virginijos istoriją, viskas pasikeitė. Pirmiausia, aš taip prisijuokiau, kaip dar nebuvau šią savaitę juokęsis, o tada parodžiau straipsnį draugams, tai jie išvis isteriškai žvengė (kaip matot, aš kuklesnis buvau). Tai kai tiek džiaugsmo mums ponia Virginija suteikė, kaipgi neatrašysi?

Daugiau nuotraukų (1)

A. J.

Jul 15, 2013, 10:40 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 1:23 AM

Virga, nėra stebuklų gyvenime. Nėra jokio greito lieknėjimo būdo, nėra greito ir lengvo didelių pinigų uždirbimo būdo. Yra posakis - „there is no magic pill“ („nėra stebuklingos piliulės“), o jūs vis tiek imat ir perkat kažkokias pills, kurios, tikitės, turi būti magic. Viskas gyvenime yra pasiekiama tik ilgu ir sunkiu darbu, užsispyrimu ir nepasidavimu. Būna išimčių, bet jos tokios retos, kad jūs nė nesvajokit apie jas, nes ne jums jos skirtos, ir jūs jų negausit, ir kaip ir visas pasaulis turėsit dirbti sunkiai ir ilgai dėl savo tikslių.

Tinkamai valgant ir protingai sportuojant per savaitę galima numesti 0,5-1 kg. Pasiskaitykit bet kur normaliam šaltinyje internete ir visur tą patį pamatysit. Dar kartą perskaitykit. Čia gramais galima skaičiuot išvis. Bet per mėnesį tai bus 2-4 kg, per metus atitinkamai 24-48 kg.

Ar jums, Virga, neužtektų KETURIASDEŠIMT AŠTUONIS kilogramus numest iki kitų metų? Užtektų dar ir kaip, bet jūs nenorit sunkiai dirbt, kontroliuot mitybos, sporto. Jūs norit, kad viskas įvyktų magiškai, be pastangų. Stebuklingai, kad net „mokslininkai negalėtų patikėti“, kaip reklamoj. Jūs neišsiugdėt per gyvenimą darbo kultūros, neišsiugdėt valios, o dabar norit stebuklų. O tai gal pamiršot, kokius žmones ir bažnyčioj muša? Tai va.

Man liūdna, kad yra tokių žmonių, bet man nėra jų gaila. Matyt, taip mokestis už kvailumą, patiklumą ir bandymą išvengti bet kokių pastangų surenkamas.

Ne, aš čia iš tikrųjų pajuokavau apie tą sunkų darbą, žinokit. Aš iš tikrųjų žinau būdą, kuris leis jums per mėnesį numesti 20 kilogramų! Jį Maskvos mokslininkai atrado (tai čia gerai, reiškia, ne kokie ten Amerikės mokslininkai, supranti). Lomonosovo universiteto profesoriai negali tuo patikėti (čia išvis geras, supranti, ne koks Garvardas nelemtas (būtent su g, o ne h), čia jau rimta, ten juk važiuodavo ir iš mūsų doktorantūrai).

Kainuos brangiai, nieko neatgausit, jei neveiks, na bet jei reklamos „iš visur lenda“, tai tada teisybė parašyta!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.