G.Gurevičiūtės laiškas žuvusiam broliui sugraudino skaitytoją

Šeštadienį perskaičiau, kad Marijampolėje žuvo Gintarės Gurevičiūtės brolis Kęstutis. Aš nepažįstu nei to vaikino, nei jo sesės. Apie Gintarę žinau iš televizijos laidų ir žurnalų, kuriuose ji puikuodavosi, kai buvo dainininko Lino Karaliaus draugė. Nepaisant to, vis tiek mane labai sukrėtė ši nelaimė. Dar labiau sugraudino laiškas, kurį Gintarė parašė savo velioniui broliui. Ta istorija man priminė ir mano pačios išgyvenimus.

Per žiaurią avariją Marijampolės priemiestyje žuvo G. Gurevičiūtės brolis Kęstutis.<br>lrytas nuotr.
Per žiaurią avariją Marijampolės priemiestyje žuvo G. Gurevičiūtės brolis Kęstutis.<br>lrytas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilma G.

Aug 4, 2013, 4:37 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:15 AM

„Vakar anapus išėjo viena didžiausių mano gyvenimo dalių, po kurios aš niekada nebebūsiu tokia kaip buvus. Gyvenimo be savo brangiausio žmogaus neįsivaizduoju“, - savo „Facebook“ profilyje parašė Gintarė. Šitie žodžiai privertė atsilošti, nes toliau skaityti nebegalėjau.

Į šias skausmingas eilutes jauna moteris sudėjo visą širdgėlą. Deja, man tai pažįstamas jausmas...

Prieš penkerius metus aš taip pat netekau brolio. Jis taip pat žuvo automobilio avarijoje. Tądien aš taip pat galvojau, kad išėjus brangiausiam žmogui, visas gyvenimas neteko prasmės.

Laikas žaizdų neišgydė. Ir dabar graudinuosi rašydama šitas eilutes, nors praėjo jau daug metų, mano gyvenime pasikeitė daug dalykų, o tuštumą užpildė mylimas vyras. Bet dingo liūdesys. Padedama artimųjų ir draugų aš supratau, kad svarbiausia ne tai, kaip man skaudu dėl netekties. Svarbiausia yra tai, kad mano atmintyje visada išliks gražiausi vaikystės, jaunystės prisiminimai, kurių iš manęs nebeatims niekas.

Gintarė savo laiške rašė: „Tau nebuvau pakankamai gera, dėmesinga, kartais suprantanti. Nepadėjau tiek, kiek galėjau, kai tau reikėjo. Broli, aš tave myliu beprotiškai ir be tavęs gyventi negaliu.“ Šias eilutes gali suprasti tik tie, kurie patys yra patyrę ką nors panašaus. Tai beprotiškai sunkus jausmas, kai pagalvoji, kad tiek dalykų galėjai padaryti geriau, bet nepadarei, o dabar jau nebepadarysi. Kad ir kaip sunku dabar, bet tas jausmas tikrai praeis! Mes visi kartais būname per daug užsiėmę savo reikalais, per daug susirūpinę savimi, todėl pamirštame artimuosius. Taip, tai nėra gerai, bet tai yra žmogiška. Taip elgiamės visi...

„Kęstuti, tu man buvau viskas! Mes augome kartu kaip dvyniai. Gavęs saldainį, visada klausdavai, o Gintarei? Neimdavai tol, kol neatsirasdavo antras. Dar paauglystėj sakydavai, kad jei Gintarė šoktų į ugnį, tu eitum paskui ir ne kartą man tai įrodei“, - savo laiške broliui rašė Gintarė. Apie tai aš ir norėjau pasakyti! Miela Gintare, būtent tai ir yra svarbu – šitie gražūs, nepakartojami prisiminimai. Taip, brolio nebėra, bet kartu nueitas kelias niekur nedingo! Jis liko tavyje ir visada galėsi juo džiaugtis!

Skaitytojos laiškas - redaguotas

* * *

Portalas lrytas.lt primena, kad Marijampolės priemestyje įvyko žiauri avarija. Šeštadienį policijos pareigūnai gavo pranešimą apie tai, kad ties Netičkampio kaimu įvyko nelaimė. Per žiaurią avariją žuvo sostinės verslininkės G. Gurevičiūtės 25 metų brolis Kęstutis. Jis su draugu tragedijos rytą važiavo iš Marijampolės Liudvinavo miestelio link. Jo bičiulis mirties išvengė ir dėl sužalojimų buvo paguldytas į Marijampolės ligoninę.

Kol kas nežinoma, kodėl  kabrioletas „Audi TT“ lygiame kelio ruože vertėsi ir nuskriejo į laukus. Spėjama, kad tragedijos priežastimi galėjo būti nesaugus greitis.

Išsamiau skaitykite čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.