Patarimas: eilę ligoninės registratūroje užsiimti prieš 2 valandas

Panaši situacija ir man nutiko, kaip aprašyta straipsnyje „Registracijos mįslės: talonai pas specialistą ištirpo per kelias sekundes“.

Daugiau nuotraukų (1)

robotas

Aug 21, 2013, 12:07 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:11 PM

Mano mamai šeimos gydytoja išrašė siuntimą pasitikrinti pas nervų gydytoją. Nuvykau aš pats į Vilniaus universitetinės ligoninės registratūrą, nes mama sunkai vaikšto. Tai buvo rugpjūčio mėnesio pradžioje, vieną darbo dieną, iš ryto apie 9 val.

Kantriai prastovėjęs eilėje apie 15-20 minučių ir sulaukęs džiaugsmingos akimirkos prieiti prie registratorės, parodžiau mamos siuntimą pas neurologą. Tačiau darbuotoja pareiškė, kad talonėlių nėra. Esą talonėliai bus dalinami rytoj iš ryto nuo 8 val.,  talonėliai bus tik rugsėjo mėnesiui.

Svarbiausiai – pasakė, kad reikia atvykti anksčiau, prieš 1-2 valandas ir užsiimti eilę dėl talonėlių gavimo, nes jie greitai išgraibstomi ir jų mažai.

Nusivyliau, nes kitą dieną turėjau atlikti svarbias užduotis darbe, o antra, siuntimas pas specialistą galioja 30 dienų ir rugsėjo mėnesį jis nebegaliotų.

Susidarė įspūdis, kad ligoninės administracija dirbtinai sudaro talonų trūkumą. Niekaip nesuprantu, kaip galima per vieną akimirką išdalinti visus mėnesio talonėlius...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.