Sugadintas vakaras: šaltų picų teko laukti 4 valandas

Jei norite susigadinti jaukų pasisėdėjimą su draugais ar šeimos vakarienę, užsisakykite maisto iš „Čili“ picerijos. Nepraeis nė keturios valandos ir prieš pat vidurnaktį šaltos kaip ledas picos su sustingusiu sūriu ir jame įšalusiais dešros gabaliukais jau gulės ant jūsų stalo. Kad užtikrintumėte sėkmę, nepamirškite pažadėti vaikams, kad būtent tą vakarą jie žiūrės mylimiausią filmuką ir valgys taip retai gaunamą picą. Būtinai pakvieskite kuo daugiau vaikų ir jokiu būdu neruoškite papildomų užkandžių – juk picos didelės. Ir skanios.

Daugiau nuotraukų (1)

Rita S.

2013-09-30 17:31, atnaujinta 2018-02-21 15:41

O viskas turėjo būti kitaip. Iš anksto suplanavę vakarienę, pasikvietę į svečius draugų su vaikais tikėjomės skaniai pavalgyti ir pabendrauti. Žinodami, kad paprastai picas veža virš valandos, jas užsakėme dar svečiams nesusirinkus. Operatorė maloniai įspėjo, kad picas atveš per dvi valandas. Perklausėme, ar tikrai nereikės laukti ilgiau. Patikino, kad per dvi valandas maistas garuos ant mūsų stalo.

Dvi valandos pralėkė greitai. Deja, picų niekas neatvežė. Bandėme prisiskambinti. Po ilgo laukimo mums pavyko! Ragelį pakėlė operatorius ir pranešė, kad mūsų picos jau iškepė. Vėl atsirado viltis pagaliau pavalgyti. Deja, po valandos situacija dar nebuvo pasikeitusi. Vėl skambinome ir vėl išgirdome malonų operatoriaus balsą, kuris pranešė, kad picos jau išvyko.

Bet kokie bandymai įtikinti, kad maistas šiek tiek užtruko, buvo beviltiški – juk jie turi daug darbo! Ir jei prieš tai kalbėjusi operatorė minėjo, kad užsakymą tikrai pristatys per porą valandų – tai jos problemos. Greičiausiai norėdamas paguosti operatorius nepamiršo pasakyti, kad mes tokie ne vieni. Ir prižadėjo, kad po kelių minučių su mumis susisieks vadybininkė. O ir picos, sakė, jau pakeliui.

Kaip manote, ar sulaukėme skambučio? Žinoma! Praėjus dar valandai mums išties paskambino, tik ne žadėtoji vadybininkė, o picų išvežiotojas, tamsoje nematantis namo numerio.

Nors jau buvo beveik vidurnaktis ir mes, praradę viltį sulaukti picų buvome sugraužę visą šaldytuve buvusį maistą, išėjome pasitikti „Čili“ siuntos. Ir čia pasiteisino liūdniausios prognozės – „Čili“ picos ne tik per vėlai atvyko, jos buvo visiškai atšalusios. Tiesą sakant, atrodė kaip keptos vakar. Ir skonis buvo toks, kaip vakarykščio nepašildyto maisto. Net mažieji gurmanai, prabudę ir atlėkę prie stalo netrukus nukabinę nosis traukė atgal į savo lovas. „Mamyte, jos šaltos“. „Jos netokios“. „Neskanios“, – vienbalsiai sakė vaikai.

„Čili“ picerijos operatorius buvo akivaizdžiai teisus tik dėl vieno dalyko – mūsų istorija ne vienintelė. Kalbėdamiesi su draugais išgirdome dar unikalesnių pasakojimų apie „Čili“ picerijos aptarnavimą. Ir tada supratome, kad mums dar labai pasisekė – juk mes sulaukėme pažadėto maisto! Nesvarbu, kad šalto. Ir net nesvarbu, kad po keturių valandų. Juk svarbu žinoti, kad tu – ne vienas.

Ir dar ne tiek svarbu, kiek naudinga būtų žinoti, kur rengiami tobuli vedžiojimo aplink pirštą kursai bei parduodami malonaus pasiuntimo kuo toliau vadovėliai. Šioje srityje „Čili“ niekas nepralenks.

***

„Jei mieste nėra ekstremalių situacijų – transporto grūsčių, avarijų, taip pat restoranuose – ne užsakymų antplūdis, maistą išvežiotojai pristato per 1 valandą nuo užsakymo priėmimo, o užmiestyje – per 1,5 val. Jei maistas pristatomas gerokai pavėlavus ir atšalęs, klientas turi teisę jo nepriimti“, – sako Asta Piliponė, UAB „Maisto ralis“ rinkodaros projektų vadovė.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.