Lieknėjimo šnipštas: atsisveikinau su treniruokliu ir iškrovos dienomis

Koks buvo mano užsidegimas pirkti treniruoklį! Atrodo, dabar tai bus rezultatų: akivaizdžių, o svarbiausia – greitų. Jau įsivaizduoji, kaip su draugėm susitikus jos pradeda komentuoti – „numetei svorio“, „gerai atrodai“, „kaip čia taip“, o vyresnės tetulės pridės – „buvo jau ne į gerą, laiku susigriebei“ (beje, tas girdima dažniausiai po kiekvieno svorio numetimo).

Daugiau nuotraukų (1)

Angelė D.

Dec 16, 2013, 10:41 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:42 PM

Ar reikia nuolatinio stimulo moterims gerai atrodyti? Pavyzdžiui, vestuvės. Kai tik vyras pasiperša, viskas daroma dėl Tos dienos. Gyveni tuo laukimu, galvoje sukasi mintys, kaip tu atrodysi, kaip šoksi pagal mėgstamiausią dainą, mintyse net šokis pastatytas. Pradedi žiūrėti, ką valgai, užsirašai į sportą, baseiną, o pirmomis savaitėmis ar, priklausomai nuo valios, net mėnesiais turi ryžto vakarais nevalgyti. O jei koks baliukas, tai kompensuoji kitos dienos iškrovos valandom.

Antra pusė visa tai stebi ir nesupranta, kokios dar iškrovos, reikia įkrovų – traškučių, alaus, sočių vakarienių. Laikui bėgant, dviratis ar koks kitas treniruoklis minamas vis rečiau, nes tiesiog atsibodo, arba atrandama krūva kitų reikalų – juk organizuojamos vestuvės!

Kaltės jausmas skaniai pavakarieniavus keičiasi į pasiteisinimus: ir taip atrodau neblogai, tie keli kilogramai iki įsivaizduojamos norimos tobulybės nesunkiai nusimes, dar turiu laiko tiek ir tiek.

Vestuvių dieną, aišku, atrodau tobulai: suknelė, makiažas, ir tos visos įdėtos pastangos nenuėjo veltui. Ir sporto klubo abonementas liko neišnaudotas, o treniruoklis jau parduodamas. Šventai tiki, kad dar bus neabejotinai tų iškrovos dienų – lauksim naujo stimulo.

O visai neseniai treniruoklio vietą užėmė Kalėdų eglutė iki lubų bei planuojamos didelės įkrovos dienos su skaniausiais receptais.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.