Kaip iš savo gyvenimo išstūmiau mintis apie romaną su kitu vyru

20 val., eilinis šeštadienis. Prie zvimbiančio visą dieną TV ekrano aplink zuja du amžinai ko nors norintys, visada dėl kažko nepasidalijantys mažieji, vyras su vyno taure rankoje įsikniaubęs į kompiuterį. „Tau pavasario gėlė tyra“ rėkia Lietuvos pop žvaigždutė iš TV ekrano. Kur gi jau ne?

Daugiau nuotraukų (1)

Kristina

2014-01-03 11:37, atnaujinta 2018-02-18 00:08

Šiandien turėjau su savo draugėmis dalyvauti šauniame vakarėlyje, o išėjo kaip visada - sėdžiu namie su savo brangiausiais be perstojo kosinčiais ir šnypšiančiais nosis mažyliais, negana to, pati neprakvėpuoju, užpuolė baisi sloga ir smegenis jau spaudžia „sinusitas“ turbūt. Ir ne tik...

Bet nuo pradžių. Prisipažinsiu pastarąsias savaites pradėjo suktis mintys apie... kitą vyrą, na gal trumpą nuotykį su juo. Taip, taip, man, kuri niekada neleisdavo sau net pagalvoti apie galimybę būti neištikimai, kuri kategoriškai teigdavo, kad niekada neatleistų jokių pasivaikščiojimų „į kairę“!

O dabar va, kaip išeina, kad tas įsitikinimas ėmė ir susvyravo. Užteko vieno vyriškio pliūpsnio komplimentų, nedviprasmiškų žvilgsnių ir atviro prisipažinimo, kad manęs nori...

Bandau mąstyti logiškai: buvo ilgas įmonės Kalėdų vakarėlis, daug alkoholio, gražios romantiškos muzikos ir protingas, iškalba apdovanotas vyras, kuris pasakė tiek komplimentų, kiek per visą gyvenimą iš savo brangiausiojo nebuvau gavusi. Ech, ir turbūt niekada negausiu...

O dar sutuoktinio sesuo per praeitą gimtadienį man mirktelėdama akį palinkėjo: „Gyvenimas yra trumpas, nepraleisk galimybių“. Tada pasijuokiau, pagalvojau, kad visai susimaišė jai protas, gal jau klimaksas, nes 50 metų kaip tik stuktelėjo neseniai.

Na, o tas vyriškis, užvaldęs mano mintis, yra vienas iš įmonės vadovų, solidaus amžiaus, perkopęs jau 50. Nors ir sportiškas, bet tikrai ne idealios figūros. Kaip sužinojau, pasirodo, vedęs jau ketvirtą kartą. Kaip asmenybė - stiprus ir protingas. Toks gali suvilioti ne tik jaunas ir nepatyrusias. Galvoje vis sukasi mintys ir vis neduoda ramybės – kas būtų, jeigu... Net baisu pagalvoti, jei apie „tai” sužinotų vyras.

Tik ką vyresnėlis, pirmokas atneša raštelį ir prašo perskaityti. Skaitau prikervezotą sakinį su klaidomis: „Mama ir teti as tave labai miliu“.

Staiga galvoje nušvinta. Grįžtu į realybę. Ir to užtenka, kad įkyrios nedorėlės mintys išeitų iš galvos. Tikiuosi, ilgam... Tik kaip pasakyti savo brangiausiam, kad kaip gėlėms reikia vandens, taip moterims reikia dėmesio, komplimentų, nors gal kartais ir net pameluotų. Vyrai, sakykite juos!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.