Ar dauguma - visada teisi?

Šis klausimas istorijoje ne naujas. Visais žmonijos laikais dauguma daugumai buvo nelygi. Juk ne kas kitas, o dauguma neretai rinkdavo diktatorius į valdžią, dauguma sukėlė pragaištingą Spalio revoliuciją , dauguma nesutrukdė ateiti šizofrenikui Hitleriui į valdžią... O kokie Lietuvos daugumos atstovai, mes galime pamatyti, perskaitę mūsų piliečių neapykanta alsuojančius komentarus po straipsniais naujienų portaluose.

Daugiau nuotraukų (1)

Dalia

Jan 23, 2014, 9:13 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:15 AM

Ne kitaip ir su gėjų paradais. Asmeniškai aš nepritariu jiems, tačiau tie gražuliniai išpuoliai mūsų šaliai garbės nedaro. Žiauroki vaizdeliai, apkeliavę visos Europos laikraščių ir interneto puslapius. Taikios niekuo nekaltų žmonių eitynės saugomos didžiulių policijos pajėgų nuo įtūžusio „mobso“. Man, kaip ir daugeliui kitų, tapo gėda, kad irgi esu tokios agresyvumą išpažįstančios „krikščionių“ tautos dalelė.

Nors gėda jau buvo ne vakar, ne užvakar, o dar anksčiau, kai apklausų metu išaiškėjo, kad lietuviai mieliau rinktųsi kaimyną alkoholiką nei homoseksualios pakraipos asmenį. Nesvarbu, kad Lietuvos girtuokliai šiurpina aplinkinius, kad jie dažniausiai smurtauja, daro protu nesuvokiamus nusikaltimus.

Jiems turime „padėkoti“ už tai, kad pagal žmogžudystes ir smurtą pirmaujame visame pasaulyje. Apgirtę „ereliai“ griauna mūsų įvaizdį užsienyje, atstumia investicijas į mūsų šalį ir taip smukdo mūsų ekonomiką. Bet jie lietuvio širdžiai pasirodo esą kur kas mielesni, nei niekuo nekaltas ir galbūt net labai inteligentiškas gėjus.

Homoseksualumas jau seniai aptartas mokslininkų, tyrinėjusių šį reiškinį beveik visą savo gyvenimą. Ilgalaikių tyrimų nustatyta, jog potraukis tai pačiai lyčiai nulemtas ne išorės propagandos, o žmogaus prigimties. Arba esi jau toks, arba ne.Bet štai Lietuvoje tarsi Pilypas iš kanapių išlenda koks nors kaimo žmogelis, nebaigęs net vidurinio, ir aiškina mums apie pederastus, kurie, pasak jo, prievartauja vaikus, gyvūnus ir apkrečia kitus savo bacila.

Lietuvių mužikas viską „žino“ geriau. Jis pripažįsta tik jėgos kultą. „Drūtas ir durnas“, kaip sako vienas mano giminaitis. Ir minia tokiam ploja. Juk savas ir toks suprantamas!

Minia net nesigilina į tai, ką sako mokslininkai, ką mums kalba istorija. Miniai nesvarbu, kad ir tokie pasaulio korifėjai kaip P.I.Čaikovskis, Leonardas da Vinčis, Mikelandželas buvo gėjai. Lietuviškam plebėjui nesvarbu, kad daug legendinių aktorių, dainininkių, politikių buvo lesbietės. Užmuštų juos radikalai be jokių skrupulų. „Išlaisvink vidinį gyvulį“ – skelbia viena jaunimo reklama.Tad ar verta stebėtis, kad net mūsų Seime pilna tokio ir panašaus plauko „išrinktųjų“?

Vienoje civilizuotoje Europos valstybėje buvo analizuojamos homofobų ir tolerancija pasižyminčios šeimos. Paaiškėjo, kad homofobiškos šeimos dažniausiai buvo nedarnios, jose neretai buvo smurtaujama.

Tikrai esu už šeimą. Bet ne už šeimą per prievartą. Prigimties neuždrausi ir nesumeluosi. Ir jeigu dviejų žmonių santykis grindžiamas savitarpio pagarba ir meile, tebūnie jis ir homoseksualus. Mums tai tikrai neturėtų trukdyti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.