Vilniaus oro uoste vyras pasijuto lyg didžiausias nusikaltėlis

Penktadienį vakarinis skrydis į Angliją, Donkasterį su pigių skrydžių kompanija „Wizzair“ man baigėsi išlydėjimu iš Vilniaus oro uosto ir patirta emocine bei psichologine gėda, lyg bučiau didžiausias nusikaltėlis.

Daugiau nuotraukų (1)

Deividas

2014-01-25 16:28, atnaujinta 2018-02-17 02:51

Kaip ir dauguma žmonių, planuojuosi savo laiką, tačiau kartais tenka viską mesti ir pakeisti savo planus. Taip nutiko ir šį kartą. Atidėliojau visus darbus ir sausio 21 d. nusipirkau bilietus į Angliją (turėjau dalyvauti svarbioje konferencijoje).

Dėl laiko stokos paprašiau, kad man bilietus nupirktų draugas ir iškart atliktų registraciją internetu (juk taip jau ne vieną kartą darydavau ir viskas iki šiol buvo gerai).

Na, viskas lyg ir buvo gerai, bilietus turėjau – atsispausdinau, susiradau, kas nuveš į oro uostą, išlydės. Nuvykęs į oro uostą praėjau patikrinimą – atsidūriau keleivių laukimo salėje ir laukiau, kol prasidės laipinimas į lėktuvą.

Sulaukus laipinimo ir nuskenavus mano bilietą, man buvo pasakyta, kad mano rezervacija nebegalioja. Sutrikau. Prašiau išsamesnio paaiškinimo, tačiau darbuotojas atsisakė man suteikti informaciją ir iškvietė apsaugą. Netrukus mane išvedė iš laukimo salės.

Kiek vėliau paaiškėjo, kad keturios valandos prieš skrydį mano draugui į sąskaitą buvo gražinti pinigai be jokio paaiškinimo ar informacijos elektroniniu paštu. Taip įvykus, likau neišskridęs, patyriau materialinę ir emocinę žalą.

Paskambinus į „Wizzair“, man jie atsisakė aiškinti situaciją, o tiesiog pasakė, kad bilietą pirkau ne iš savo sąskaitos, tad esą į lėktuvą buvau neįleistas saugumo sumetimais. Esą susidarė didelė apgaulingo mokėjimo rizika.

Mačiau, kad ir daugiau žmonių buvo neįleista į lėktuvą. Nežinau, kas buvo paaiškinta jiems. 

O gal per neapsižiūrėjimą buvo parduota per daug bilietų?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.