„Tele2“ ir „Bitės“ klientė: „Jūsų karas – vaikiškas ir kvailas!“

Jau daug metų metų žmonės neįsivaizduoja savo gyvenimo be mobiliojo telefono, taip pat ir aš. Visada prie savęs turiu du telefonas: vienas – „Tele2“ abonentas, kitas – su LABAS kortele. Šiomis dienomis už akių užkliuvo, pavadinčiau, vaikiškas ir kvailas karas tarp šių dviejų įmonių.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika R.

Feb 12, 2014, 4:59 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:01 AM

Aš, kaip besinaudojanti abiejų paslaugomis, neturiu pagrindo nieko nei peikti, nei girti, tik noriu išsakyti savo bei savo šeimos patirtį. Mano šeimoje yra keturios „Tele2“ abonentinės kortelės – trys iš jų su 4 litų abonentiniu mokesčiu, viena – netoli 20 litų su planu. Galima šnekėti daug ir nemokamai, kadangi tai reikalinga darbui, kuris vadinamas „sėdėjimu ant telefono“.

Naudojantis telefonais protingai, o ne paskambinti draugėms aptarinėti serialų, už visus keturis telefonus sumokame iki 40 litų sąskaitą. 4 numeriai – 40 litų.

Bendravimui su draugais milijonu sms žinučių ir neišsenkančiais pokalbiais turiu LABAS kortelę, su kuria per mėnesį išsisuku išleidusi vos 10 litų.

Meluoti neturiu nei priežasties, nei noro, nei tikslo. Tiesiog mes taip gyvenam jau ne pirmus metus. Esame lojalūs klientai nuo „Tele2“ įsikūrimo, o LABAS kortelės taip pat neatsisakau, kadangi viską paskaičiavus, būtent taip aš sutaupau daugiausia.

O dabartinis „Tele2“ ir „Bitės“ karas, žvelgiant iš šalies, kaip visiškai nesuinteresuotam asmeniui, – labai graudus ir vaikiškas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.