Apie virtualų pasaulį ir jo žmones: kodėl jie viską mato kitaip

Šių žmonių manymu, absoliuti blogybė yra ta, kad viską galima padaryti internete. Galima apsipirkti, susimokėti sąskaitas, bendrauti. Blogai, nes, matote, mažėja gyvo bendravimo ir greitai bus įmanomas ir virtualus seksas. Va, čia ir slypi visas sąmokslas prieš žmoniją. Jei bus įmanomas virtualus seksas, tai žmonės nustos daugintis. Ne veltui Vakarų civilizacijoje yra propaguojamas homoseksualizmas. Populiaciją juk reikia sumažinti iki milijardo.

Daugiau nuotraukų (1)

Lukas

2014-03-25 09:38, atnaujinta 2018-02-15 03:42

Šių žmonių manymu, absoliuti blogybė yra ta, kad viską galima padaryti internete. Galima apsipirkti, susimokėti sąskaitas, bendrauti. Blogai, nes, matote, mažėja gyvo bendravimo ir greitai bus įmanomas ir virtualus seksas. Va, čia ir slypi visas sąmokslas prieš žmoniją. Jei bus įmanomas virtualus seksas, tai žmonės nustos daugintis. Ne veltui Vakarų civilizacijoje yra propaguojamas homoseksualizmas. Populiaciją juk reikia sumažinti iki milijardo.

Žmonės, tikintys sąmokslo teorijomis, dažniausiai yra menko išsilavinimo, todėl jų niekas neįtikins, kad šie laikai yra geriausi kada nors buvę laikai žmonijai. Jiems atrodo, kad geriau buvo kažkada anksčiau, pavyzdžiui, prie rusų. Gerai dar gali būti kažkur kitur, tik ne pas mus. Sunku tokiems žmonėms įrodyti, kad Lietuva yra viena iš geriausių vietų gyventi pasaulyje. 

Virtualaus pasaulio gyventojai puikiai žino seną pasakojimą, kaip žydai vagia vaikus, paskui iš jų kraujo daro macus. Gerai, šia pasaka jie jau nebetiki, nes čia iš Kalėdų senelio serijos, ir skirta vaikams, tačiau tik jie žino, kad pasaulį valdo žydų masonai, sėdintys Amerikoje, o Barackas Obama – tai tik marionetė ir pats nieko nesprendžia. Visko įrodymas yra filmas „Zeitgeist“. Viskas puikiai parodyta, kas susprogdino dangoraižius.

Dar galime prisiminti, kad ne visi žmonės yra žmonės. Kai kurie yra apsimetę ateiviai arba reptilijos iš nuskendusio Atlantidos žemyno, kad NASA žino apie atskrendančią nežinomą planetą, tik nieko nesako, nes nenori kelti panikos. Jei norite sužinoti apie žalius žmogelius iš kitos planetos - klauskite žinomo buvusio krepšininko, žaidusio NBA. Jis gali papasakoti apie juos.

Tačiau ne viskas yra taip blogai, nes blogio laikai, ir Žuvies era baigėsi, ir Paksui gal vėl leis būti prezidentu, o jei neleis, tai masonai bus kalti.

Virtualiai realybei priskiriamas ir vaizdinys, kaip danguje skraidantys lėktuvai purškia nuodus, kad visi taptų mažiau sąmoningi, daugiau vartotų, valgytų mėsą ir galų gale taptų mankurtais ir zombiais. Argi blaiviai mąstantis žmogus tuo patikėtų? Kalbant apie mėsą ir apskritai maistą, sąmokslo teorijų yra tiek daug ir prieštaraujančių viena kitai, kad sunku čia ir atsirinkti. Medicina sugalvota tik tam, kad iš žmogelio paskutinius centus išluptų ir pildytų farmacininkų kišenes. Jiems neįrodysi, kad antibiotikai ir skiepai išgelbėjo mus nuo daugybės virusų ir infekcijų. Ne, visa tai sąmokslas prieš žmoniją.

Vardinu šias daugeliui girdėtas sąmokslo teorijas ir galvoju - gerai būtų pakalbinti kokį ūsuotą dėdę, panašų į Šliužą. Papasakotų jis naujų teorijų. Galėčiau atnaujinti savo žinias. Kitas būdas į tai įsigilinti - žiūrėti rusiškus kanalus. Iš ten ateina visa ūsuotųjų išmintis. Geriau tai vadinti ne išmintimi, bet mėšlo krūva. Mėšlą jie mėgsta. Mačiau per televizorių, kaip Šliužas kapstosi savo tvarte. Tada dar pagalvojau, kad visa propaganda Lietuvoje prasidėjo nuo posakio, kad Landsbergis sugriovė kolūkius. Kolūkius sugriovė, o kolūkiečių mentaliteto taip lengvai nesugriausi.

Šie žmonės - šizofrenikai - gali būti labai įdomūs, užkrėsti savo idėjomis kitus. Jie plečia savo pasekėjų gretas, nes šneka įtikinamai ir remiasi tyrimais bei tariamais įrodymais. Yra žmonės ir jų būreliai tikintys įvairiais antgamtiniais dalykais, kai kurie net atranda naujas mokslo šakas.

Mane labiausiai domina vadinamasis pseudoistorijos mokslas. Rusai ir baltarusiai istoriją interpretuoja ir ignoruoja visuotinai pripažintus faktus dėl politinių motyvų, tai čia ne apie juos. Ar girdėjote Sarmatijos teoriją? Teorija teigia, kad baltai kilo iš romėnų ir panašios nesąmonės. Ji mūsų istorikų nėra pripažįstama ir šios teorijos autoriai vadinami pseudoistoirkais.

Man užteko pamatyti labai panašią į „Radio Show“ laidą vienoje Kauno televizijoje, kur vienas nerišliai kalbantis vyras buvo atsinešęs piešinį su kažkokiu senovinės civilizacijos miestu. Viršuje buvo parašyta eilutė, kur akivaizdžiai sužymėta knygos numeracija, skyrelio pavadinimas. Visą šitą užrašą pseudoistorikas sugebėjo iššifruoti taip, kad neva šis senovinis miestas yra Kaunas. Viską reziumavo taip „Tai va, mielieji, pažiūrėkit kaip atrodė mūsų miestas. O dabar mumis nori apgauti ir pasakyti, kad čia nieko nebuvo“. Alfredas Bumblauskas ir jo šutvė jiems yra greičiausiai masonai ir žydų tarnai primetantys mums savo istorijos interpretaciją ir tik vykdantys ES užsakymus.

Pastebiu, kad Lietuvoje žmonių, tikinčių vienom ar kitom nesąmonėmis, yra tikrai daug, ir jie turi teisę balsuoti. Kai kurie net dalyvauja rinkimuose ir tai kelia grėsmę. Prie grėsmę keliančių reiškinių galima priskirti ir visą propagandinį melą, ateinantį iš Rytų pusės. Raginčiau valdžią labiau kovoti su žmonių sąmonę nuodijančiais informacijos šaltiniais.

Aš sutinku, mes ne viską žinome. Žmonės dar mažiau žinojo prieš du tūkstančius metų. Iš to ir atsirado senovės mitai. Galbūt šių laikų mitus, kylančius iš nežinojimo, būtų vertą surašyti į knygą ir išsaugoti ateities kartoms, kad ir jie turėtų senovinių mitų iš mūsų laikų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.