Automobilio remonto istorija: „Užteko pamatyti, kad aš blondinė“

Nepabijosiu ir aš papasakoti, kaip mane apgavo automobilių remontu užsiimanti įmonė. Pamatęs, kad atvažiavo mergina (ir dar blondinė) be palydovo ir faktas, kad nenusimananti technikoje, darbuotojas mane užtikrino, jog viską padarys (konkrečiai kreipiausi dėl vairo traukės pakeitimo) ir man paskambins.

Daugiau nuotraukų (1)

Ieva

2014-06-05 08:22, atnaujinta 2018-02-13 04:24

Skambina: reikia dar kažkokios detalės, naujos, originalios, kuri kainuoja 300 Lt, mat be šito apie jokį vairo traukės keitimą negali būti nė kalbos. Aišku, dideli pinigai, tiek neplanavau išleist, bet sutikau, nes laukė ilgoka kelionė automobiliu, nenorėjau rizikuoti.

Kai atėjau atsiimti mašinos kita dieną, man pateikė sąskaitą, kurioje puikavosi suma – 780 Lt... Žinoma, prirašyta visko buvo daug. Darbuotojas vis aiškino, kad „būtinai reikėjo“ pakeisti tą, paskui ana detalę, va ir susidarė.

Žinoma, sumokėjau, nes tuo momentu neturėjau šalia vyruko, kuris galėtų jiems pakelti veją ir kaip reikiant išsiaiškinti, ar tikrai ten tiek visko reikėjo pakeisti. Juk atvažiavusi keisti tik vairo traukės aš tokios sumos net sapne neplanavau remontui išleist.

Bendradarbės pasijuokė iš manęs, kad praktiškai atlikau kapitalinį mašinos remontą neplanuotai.  Šlykštu. Vyras naudojasi moters nesupratingumu kaip pasipelnymo šaltiniu.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.