Dviejų apgirtusių erelių muštynės bare priminė filmą

Susiruošiau vakar pagaliau į kiną. Po ilgelėsnės pertraukos. Reikėjo panaudoti dovanotą bilietą, kurio galiojimas baiginėjosi. Tad paaukojau vakarą, įkalbinau bičiulį ir, kaip dabar sakoma, „ne kažką“. Jei jau tiksliau – tai visiškai beviltiška. Tiek beviltiška, kad iškentėjom nepilną valandą, maždaug pusę filmo.

Daugiau nuotraukų (1)

Liapisas Trubeckojus

2014-06-11 10:06, atnaujinta 2018-02-12 23:45

Pasakysiu ir pavadinimą – „Kaimynai“. Be to, kad filmas neįdomus, vėlyvas (ėmė miegas), tai dar ir vulgarus, ištvirkėliškas.

Bet užtat išvydom filmo vertą sceną dar iki filmo. Sėdim prie staliuko ir žiūrim atplasnoja (būtent šis žodis, nes plevėsavo, ir vienas bukvaliai kaip malūnas mostagavo rankom, įsivaizduodamas esąs Karlsonas ar kas, nesupaisysi). Jei reikėtų apibūdint tipažą, tai beveik be klaidos galima pasakyti, kad ereliai atskrido iš Anglijos, kur plovė kažkam užpakalius, lėkštes ar, geriausiu atveju, triūsė žuvies fabrike.

Amžius 20-30 metų, ne daugiau. Ir dabar pinigų perviršis konvertavus anglišką realybę į lietuvišką jiems spaudė kišenę, energijos per kraštus, išgertas alkoholio kiekis viršijo kelias normas, tad sparnai plasnojimui skleidėsi patys. Bet laimė truko neilgai.

Pasimakalavę prie baro, pasiderėję, kad jų neišmestų, jie nusprendė tarpusavy šiek tiek tiek pasistumdyti. Na, ir plast, žiūrim vienas su galva kala į grindų plyteles ir, kaip sakoma, lieka tysoti dar kvėpuodamas. Bet jau apsidaręs. Kas lyg ir rodytų, kad gal smegenų sutrenkimas. Tiksliai nepamenu, ką tai galėtų reikšti.

Na, o kitas erelis, dabar jau akivaizdžiai sumišęs, lyg verksmingu veidu, pradeda neberasti vietos, duotis po kampus, lipti į antrą aukštą, kažkaip save įkvėpinėti. Primena tą orangutangą iš „King Kongo“, kai anas po pergalės mušė sau kumščiais į krūtinę.

Na, ir, nors ir pavėluotai, (gerokai, nes padavėjai jauni, situacijos nesugebėjo numatyti iš anksto), apsauginiai erelį išveda, o kitą paliekame išsitiesusį ant grindų, laukiantį greitosios.

Moralo šį sykį nebus, nes šis, rodos, netinka. Turiu omeny: dirbk ir Dievas tau padės.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.