Jau 12 metų nežiūriu televizoriaus ir atrodau 15 metų jaunesnė

Kas apsaugo nuo vėžio? Kadangi turiu asmeninę patirtį, galiu teigti, kad labiausiai nuo šios ligos apsaugo darbas su savimi, savo mintimis. Tam, kad išsaugotum teigiamą dvasinę nuostatą, kiekviename sutiktame žmoguje reikia matyti gerus dalykus, džiaugtis kitų žmonių sėkme ir gerove (nors tai kartais būdavo labai sunku, pavyzdžiui, kai kišenėse švilpaudavo vėjai).

Tam, kad išsaugotum teigiamą dvasinę nuostatą, reikia ne tik sveikai maitintis, bet ir kiekviename sutiktame žmoguje reikia matyti gerus dalykus.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Tam, kad išsaugotum teigiamą dvasinę nuostatą, reikia ne tik sveikai maitintis, bet ir kiekviename sutiktame žmoguje reikia matyti gerus dalykus.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Asta

Jun 16, 2014, 10:58 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:06 PM

Kiekvieną dieną reikia dėkoti Dievui už tai, kiek daug man duota.

Paskui galima ir reikia pakoreguoti savo mitybą. Valgyti kuo daugiau gyvo maisto, vandens ir dar papildyti termiškai neapdorotais biologiškai aktyviais preparatais. Kiekvieną dieną sportuoti, nors po 15 minučių pasivaikščioti, stengtis bendrauti su pozityviais žmonėmis.

Jau dvejus metus nežiūriu televizoriaus, išskyrus per „Youtube“ vieną kitą gerą melodramą. Taip gyvenu jau maždaug 12 metu, todėl ir jaučiuosi ir, pasak kitų, atrodau 15 metų jaunesnė.

To linkiu ir visiems Lietuvos žmonėms.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.