Kaip aš buvau apšauktas iškrypėliu

Šventoji, kurortas. Sėdėjome su senu bičiuliu lauko kavinėje, gurkšnojome šaltą alų. Priešais mus įsitaisė dvi merginos – gražios, jaunos, nors amžiaus pasakyti nesugebėčiau - veidus dengė geras sluoksnis špakliaus.

„Merginos išvadino mane senu iškrypėliu, sukėlė didžiausią skandalą. Pasijutau lyg nusikaltėlis“, - piktinasi autorius.<br>123rf asociatyvioji nuotr.
„Merginos išvadino mane senu iškrypėliu, sukėlė didžiausią skandalą. Pasijutau lyg nusikaltėlis“, - piktinasi autorius.<br>123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Mykolas G.

Jun 22, 2014, 6:59 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:37 PM

Žinote, noriu aš to ar nenoriu, žvilgsnis vis užkliūdavo už mažai pridengtų krūtinių ir kojyčių. Tiesą sakant, nei aš stengiausi tas panelytes gašliai nužiūrinėti, nei pernelyg ilgai ar įžūliai į jas stebelijausi. Tiesiog jos buvo artimiausias akiai malonus objektas.

Staiga viena kad šoks man į akis, vos neišpylė savo spalvoto kokteilio, tarsi būčiau ją nežinia kaip įžeidęs! Išvadino senu iškrypėliu, sukėlė didžiausią skandalą. Žmonės pradėjo gręžiotis, tikrai pasijutau lyg nusikaltėlis, sugautas už rankos naršantis po svetimas kišenes.

Laimei, skandalistės greit pasišalino, palikę mus su draugu toliau filisofiškai gurkšnoti alų ir svarstyti: mielosios merginos, jei jau išstatote savo apvalumus viešai apžiūrai, tai kodėl piktinatės, kad esate pastebimos? Mes, vyrai, ne akmeniniai, kai ištiestos rankos atstumu sėdi moteris, kurios kūną mažai kas dengia. Mes tai tikrai pastebėsime.

O jei vyras į jus nežiūri, tai tokiu atveju jūsų lyties atstovės jo visiškai nejaudina. Įdomu, ar jūs pačios nespoksotumėte į pusnuogį įdegusį gražuolį, sėdintį prie gretimo staliuko? Duodu ranką nukirsti, ne tik nužiūrėtumėte, bet dar ir aptartumėte ištisai kvailai kikendamos.

Šios istorijos finalas yra tikrai vertas dėmesio – tas pačias paneles mes ir vėl susitikome, šį kartą paplūdimyje. Abi jos buvo girtutėlės, o gal ir gerai apsirūkiusios. Viena, ta kuri garsiausiai rėkė ir išvadino mus iškrypėliais visiškai nesipiktino, kad treninguotas vyrukas viešai grabalioja visus panelės gražumynus, per daug nesirūpindamas, kad pasirodys iškrypęs.

  Likau šiek tiek nustebintas tokio merginų dviveidiškumo: kavinėje sėdėti „padėjus viską ant padėklo“, rengtis taip, lyg rėktum „paimkit mane čia ir dabar“, girtai grabaliotis visų akivaizdoje, normalu, o atsitiktinai užkliuvęs žvilgsnis - jau iškrypimas? Nežinau kaip tai pavadinti – dvigubi standartai? Išsidirbinėjimas, dėmesio stoka, ar tiesiog žmogiškas kvailumas?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.