Trims moterims atostogas Nidoje sugadino storas juodas plaukas

Liepos 16 d. su mama ir sese nuvažiavome poilsiauti į Nidą. Atvykusios ir išsikrovusios daiktus nusprendėme nueiti į  „restoraną“ pavalgyti (nuo šiol šis restoranas kabutėse).

Daugiau nuotraukų (1)

Karolina

2014-07-28 20:50, atnaujinta 2018-02-11 16:30

Atsisėdome lauke esančioje restorano dalyje. Greitai pribėgo padavėja ir padavė meniu. Kol rinkomės, ką užsisakyti, pastebėjome ant stalo kompaniją „draugiškų“ skruzdėlių.

Besistengdamos nekreipti į tai dėmesio, pagaliau išsirinkome ką užsisakyti: du „Sprite“ buteliukai, alaus bokalas ir „Caprio“ pica. Ilgai neteko laukti savo užsakymo. Gavome viską, ko prašėme, net per daug - sesuo valgant antrą picos gabalėlį pastebėjo „ypatingąjį“ šios picos ingredientą – plauką. Storą juodą plauką.

Pakvietėme padavėją (ši padavėja buvo kartu ir administratorė). Greit atėjusi pažvelgė į tą plauką, mandagiai paklausė, ar gali paimti. Sesuo sutiko. Bandant išimti plauką, kartu išsiėmė ir pievagrybio gabalėlis. Padavėja nusijuokė (mums visai nebuvo juokinga).

Iš jos sužinojome, kad tai, pasirodo, visai ne storas juodas plaukas, o siūlelis nuo pievagrybių! Ir kad tai jau ne pirmas kartas, daug kam buvo pasitaikę. Pasiūlė pakeist picą, bet tikino, jog tai tikrai ne plaukas. Atsisakėme. Paprašėme sąskaitos.

Čekyje buvo išmušta 59 litai ir kažkiek centų. Į dėžutę įdėjome 200 litų kupiūrą. Laukėme kol atneš grąžą, o čia – dar vienas siurprizas: gavome 40 litų grąžos. Gerai, o kur mūsų 100 litų? Susigrąžinome pinigus. Atsiprašė, bet mums jau visko pakako pilnai. Taip ir prasidėjo mūsų atostogos.

Labai gailiuosi, kad sumokėjome už tą „ypatingąją“ picą. Prisegu nuotrauką, pataisykite, jei klystu.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.