Dingęs tėvas surastas sveikas ir gyvas

Pirmadienį „Bendraukime“ sulaukė pagalbos šauksmo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-04 17:26, atnaujinta 2018-02-11 13:25

„Prašome padėti!!! Rugpjūčio 2 dieną  iš Šakviečio kaimo Tauragės rajone išėjo 65 metų Bronius Urbonas (gim. 1949 m. sausio 17 d.). Pasakė, kad eina į tualetą, ir dingo“, - rašė Londone gyvenantis dingusio vyro sūnus.

B.Urbonas gyvena Šiaulių rajone, Kuršėnuose. Bet tą savaitgalį viešėjo pas savo jaunesniąją dukterį Šakvietyje – šventė moters jubiliejų.  

B.Urbono vyresnioji duktė patikslino, kad tėvas tą dieną iš pokylio išėjo du kartus. Pirmą kartą (kai pasakė, kad išeina į tualetą) jis buvo rastas prie Šilalės rajono ženklo, ir žmonės jį parvežė atgal į jaunesniosios dukters namus. Tačiau apie devintą valandą vakaro jis vėl pareiškė, kad eina ieškoti kelio į Šiaulius, ir vėl išėjo. Duktė sako tuo metu miegojusi, bet žinanti, kad tėvas buvo neblaivus ir kad jokių konfliktų su kitais svečiais nebuvo.

„Klausinėjom žmonių, sakė, buvo atsisėdęs ant kelkraščio ir gėrė alų. Klausė,  į kurią pusę Šiauliai, bet paskui vis tiek nuėjo į Šilalės kelią“, - aiškino duktė.

Moteris sakė, kad tėvas mėgo išgerti, bet paprastai neklajodavo. „Yra tik vieną kartą parėjęs iš Mažeikių į Kuršėnus. Aš tada dar buvau maža – gal prieš 18 metų“,  – sakė moteris.

Dingęs B.Urbonas – liekno sudėjimo, buvo juodai apsirengęs. Vyras turėjo mobilųjį telefoną, bet šis jau sekmadienį buvo išjungtas. Anot dukters – išsikrovęs.

Artimieji kreipėsi į policiją, tačiau prašė ir visuomenės pagalbos ieškant dingusio tėvo. Vakarop vyras atsirado. Ačiū skaitytojams, kurie padėjo surasti dingusį vyrą!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.