Po kultūringo brito žodžių mergina nusivylė pigiomis lietuvėmis

Visą laiką girdėjau kalbų, kad lietuvaitės — vienos gražiausių moterų pasaulyje. Neseniai net išėjo straipsnis, kuriame rašoma, kad pagal grožį mes pasaulyje antros. Deja, deja. Ne mažiau kalbų girdėjau ir apie mūsų tautiečių pigumą. Taip kalba užsieniečiai, kurie čia atvažiuoja savaitgaliui, kad prisisotintų pigaus alaus ir pigių merginų. Internetas pilnas komentarų, kur turistai dėkoja lietuvaitėms už gerai praleistą naktį.

Daugiau nuotraukų (1)

Aušrinė

Sep 19, 2014, 7:51 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 8:32 AM

Vieną vakarą su drauge linksminomės Kauno senamiesčio klube „G-loft“. Priėjo du britai, užšnekino, nupirko gėrimų. Įsikalbėjom. Turbūt prašnekėjom tris valandas, net nėjom šokti, buvo labai įdomu bendrauti. Paskui vienas iš jų pasakė, kad čia netoli nuomojasi butą, turi ten nemažą barą, ir pakvietė visus grįžt pas jį pratęsti pašnekesio. Atsisakėme — pasakėm, kad nemiegam su nepažįstamais. Jie mus patikino, kad neturi omeny sekso, o tiesiog patinka bendrauti. Galiausiai sutikome. Nuėjom pas juos ir iš tikrųjų tiesiog smagiai praleidom dar porą valandų: klausėmės muzikos, gėrėm vyną ir geriau pažindinomės.

Britas, su kuriuo aš susibendravau, buvo nepaprastai gerų manierų. Rūkiau sėdėdama ant palangės, tai jis nuolat klausinėjo, ar man nešalta, vis įpildavo dar vyno. Namo palydėjo jau švintant, ir tik atsisveikinant pirmą kartą pabučiavo. Buvau tikrai maloniai nustebinta tokio gražaus, kultūringo dėmesio. Sutarėm dėl antro pasimatymo.

Antras pasimatymas įvyko po dviejų savaičių. Per tą laiką jis buvo darbo reikalais nuskridęs į Didžiąją Britaniją, o Kaune irgi turėjo darbų, todėl aš prisitaikiau prie jo darbo grafiko — dabar man tai atrodo kvaila, bet į pasimatymą ėjau 23 val.

Jis norėjo apžiūrėti visus gerus centro barus. Apėjome gal keturis. Kiekviename užsakinėjo brangius, stiprius gėrimus. Pradėjo atrodyti, kad nori mane nugirdyti. Ir paskutiniame bare mano britas „džentelmenas“ pasakė tiesiai šviesiai: abu jau esam gana girti, jo viešbutis netoliese, gal eime praleisti nakties.

Labai mandagiai jam paaiškinau, kad be penkių pasimatymų apie tai negali būti nė kalbos, o čia tik antrasis, jei skaičiuosime ir mūsų pažintį. Man pasirodė, kad jis suprato. Susitarėme dėl trečio pasimatymo kitą savaitę — pažiūrėti krepšinį.

Spėkit, ar trečiasis pasimatymas įvyko? Žinoma ne. Mielasis dingo kaip į vandenį. Ir galima išvedžioti kaip tik nori, bet esu tikra, kad logika paprasta: „Nupirkau gėrimų, nedavė, viso gero“.

Tad po šito atsitikimo aš tikrai nusiminiau. Iki tol buvau tik skaičiusi apie tokį požiūrį, o dabar ir pati su juo susidūriau. Kodėl tokia nuomonė apie mus egzistuoja?

Vienai mano pažįstamai už seksą buvo pasiūlytas vienas arklys. Siūlytojas, aišku, buvo egzotiškas užsienietis. Ar mes pačios duodam priežastį laikyti mus pigiomis? Kaip norėtųsi, kad būtume ne tik vienos gražiausių, bet ir vienos labiausiai save gerbiančių.

Bet kur tau. Deja, deja.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.