Jaunuolis žino, ko reikia, kad mergina šiąnakt būtų tavo

Man tik 20 metų. Kol kas dirbu vienoje tarptautinėje įmonėje, vėliau pereisiu dirbti į Krašto apsaugą. Žinau, kad po šiuo straipsniu pasipils komentarai, kad autorius dar viską pamatys, dar jaunas, dar ne to patirs. Nepaisant to, noriu pasidalinti patirtimi ir mintimis, kokį šiandien matau vaikiną ir merginą, nes problemų turi abiejų lyčių atstovai.

Keletas kokteilių, automobilis, butas - 120 procentų, kad mergina šiąnakt bus tavo, neabejoja autorius.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Keletas kokteilių, automobilis, butas - 120 procentų, kad mergina šiąnakt bus tavo, neabejoja autorius.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Anot autoriaus, vaikinai nori turėti brangias mašinas todėl, kad galėtų susirasti merginų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Anot autoriaus, vaikinai nori turėti brangias mašinas todėl, kad galėtų susirasti merginų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Tomas

Oct 24, 2014, 5:17 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 1:41 AM

Pažinčių tinklapiai

Noriu pradėti nuo to, kad visi žinome, kaip nesinori būti vienišam/-ai ir norisi susirasti antrąją pusę, su kurią būtų galima dalintis meile, šiluma, jausmais ir kitais dalykais. Bet ne visada viskas pasiseka.

Daugelis vaikinų ir merginų registruojasi įvairius pažinčių tinklapius su skirtingais tikslais – praleisti laiką, šiaip sau pabendrauti, bandyti susirasti antrąją pusę.Kadangi turiu antrąją pusę, praktiškai nebesinaudoju šiais tinklapiais. Bet anksčiau dažnai jungdavausį į šiuos portalus. Taigi papasakosiu, ką aš, kaip vaikinas,  esu patyręs. Dažnai

Parašydavau dažnai pirmas, bet būdavo, kad ir mergina man parašydavo pirma. Rašydamas nepažįstamai merginai, nesivarginau užkalbinti kažkaip originaliai, nes tikrai nežadu po langais kažkokių serenadų dainuoti. Parašydavau įprastą, visiems žinomą žodelį „labas“. Praktiškai visos atrašydavo. Klausdavau, ką veikia, kaip sekasi ir panašiai. Paklausdavau, gal norėtų susipažinti. Mielai sutikdavo.

Pasipasakodavom vienas apie kitą, pasirodydavau įdomus žmogus. Bendraudavom, lyg viskas puikiai. Nekalbu visokių nesąmonių, kaip viskas blogai ir panašiai.

Bet tuoj prasideda neaiškūs dalykai: pavyzdžiui, nesugeba rasti laiko susitikimams. Dažniausiai randa tokius pasiteisinimus: „aš užsiėmusi“, „aš su draugais“, „aš tingiu“ ir visokių kitokių. Ir taip jau kelis kartus, kai pasiūlai susitikti. Ir jau ne pirma, kuri taip man atsako. O aš esu žmogus, kuris nelabai mėgsta virtualų bendravimą, labiau vertinu realų.

Negana to, merginos dažnai apie save rašo: „esu bendraujanti, miela" ir visokia kitokia. Na, bet kai parašai tokiai merginai ir pamatai, kad reikia viską traukti iš jos, atrašo po vieną žodį. Koks įdomumas su tokia bendrauti? Tikrai nebesivarginu laukti, kada ji galės susitikti. Tiesiog metu „per bortą“.

Dar dažnai merginos laukia, kol vaikinai joms parašys. Nejaugi merginai sunku parašyti pirmai? Pirštai nuluš? Pasaulis apsivers? Niekas nesako, kad reikia visą laiką rašyti pirmai. Užtektų keletą kartų parašyti, ir viskas būtų gerai.

Merginos ieško nežinia ko?

Šiandien merginos yra kitokios. Jos tikrai neblizga ir tikrų moteriškų moterų labai sunkiai rasi. Dažnai, kai merginos yra jaunos, nežino ko nori. Pavyzdžiui, aš nesuprantu vieno dalyko: kodėl merginos, grubiai sakant, „skečiasi“ arba „apsimyža“, pamačiusios BMW automobilį?

Man nėra kažkokio pavydo dėl šios markės ar kad „negaliu įpirkti“. Paprasčiausiai pats nesuprantu – kodėl taip yra? Ar jos pačios žino, kodėl joms patinka BMW? Ar dėl to, kad trys raidės ten parašytos? Į kitos markės automobilį nelips, nes, mat, prestižo reikalas ir ne lygis lipti į kitos markės automobilį.

Negana to, joms nerūpi, koks vaikinas už vairo sėdi – ar protingas, ar neprotingas. Svarbu, kad spaustų „gazą“. Na, o po tokių „gazo“ spaudimų matome spaudoje įvairias antraštes.

Dar vienas pavyzdys: niekada nesuprasiu, kodėl merginoms patinka „blogiukai“. Kiek visokių „blogiukų“ su „golfais“ ar senu BMW važinėja, kurių galinė sėdynė pilna merginų. „Blogiukai“ su jomis elgiasi kaip su skudurais, o kas svarbiausia – merginos myli tokius.

Visokie banditai, „marozai“ ir kiti pasinaudoja jomis (manau suprasit, ką turėjau omenyje) ir palieka. Bet kas keisčiausia, kad joms tokie labiausiai patinka. O vaikinai, esantys savo vietoje, lieka it musę įkandę.

„Blogais berniukais“ merginos žavisi ir mokykloje. Daugiausia merginų turi išsišokėliai. Tai kam išvis stengtis dėl merginų, jeigu jos vis tiek pabėgs pas kokį „brūdą“?

Esu matęs eksperimentą, kaip vienas amerikietis bandė „prigauti“ merginą. Pirma, pribėgęs prie merginos, paklausė, ar norėtų susipažinti, ji atsakė, kad ne, nes turi vaikiną. Kitas vaikinas, apsimetęs benamiu, paprašė pinigų. Vaikinas iš kišenes išsitraukė daug banknotų, padėjo benamiui. Žinote, kokia buvo merginos reakcija? Ji paklausė: „Gal norėtum apsikeisti telefonų numeriais?“ Na, o vaikinas paprasčiausiai metė tuos pinigus į tą merginą, nes suprato, kad dėl pinigų ji taip pasakė.

Kur lenkiu? Lietuvoje yra daug materialisčių, kurioms rūpi pinigai, įvairūs blizgučiai, prabangūs automobiliai. Noriu pažymėti, kad ne visos merginos tokios, nes tai neįmanoma.

Bet yra kai kas blogiau, su kuo susidūriau – reikalavimai dėl ūgio. Pavyzdžiui, nesenai pastebėjau skelbimą: „Ieškau aukšto vaikino“. Susidomėjęs parašiau. Paklausiau, koks reikalingas ūgis? Ji atsakė: „Apie 189 cm“. Aš vėl paklausiau: „O koks tavo ūgis?“ Ir likau apšalęs, kai atsakė: „Esu 165 cm“.

Nesuprantu, kodėl mergina ieško tokio aukšto vaikino? Nejaugi ji nori būti „darbinio“ ūgio? Nejaugi, kai kurios merginos dar nėra išlindusios iš akmens amžiaus ir nesupranta, kad jei aukštas, tai nereiškia, kad jis bus neįveikiamas, šauniausias, geriausias ir visoks kitoks?

Pats esu neaukšto ūgio, bet džiaugiuosi tuo, ką turiu.

Būna atvejų, kai merginos ieško raumenų kalno. Pats esu sportuojantis, na, aišku, ne taip kaip tie visi raumenų kalnai, bet sportuoju dėl savęs. Ir vėl galima pritaikyti pasakymą: „Jeigu raumeningas, tai protingas, šauniausias, geriausias ir visoks kitoks“.

Jau nekalbu, kas darosi naktiniuose klubuose. Visi žino, kad jei nori patirti vienos nakties nuotykių, visada yra išeitis – naktinis klubas. Ten užtenka kokiai nors merginai „pastatyti“ keletą kokteiliukų, ir didėja šansai, kad šiąnakt ji bus tavo. Jei pasakysi, kad turi automobilį – šansai dvigubėja. O jei dar nuosavą butą – jau gali būti įsitikinęs 120 procentų, kad ji šiąnakt bus tavo.

Vyrai ne ką geresni už moteris

Bet pamėtysiu truputį akmenų ir į vyrų daržą. Grįžtant prie pažinčių tinklapių, visų pirma, man gėda už kai kuriuos vyrus, kurie siūlo „paramą“ merginoms. Tikrai man už juos gėda. Kai kurios draugės rodydavo tokių „vyrų“ žinutes:  „Labas, gal domintų parama? 300 litų valanda“. Tokie vyrai yra tikri nevykėliai. Po to nėra ko stebėtis, kodėl socialiniuose tinkluose atsiranda  „postai“ – visi vyrai kiaulės, nėra tikrų vyrų.

Kitas atvejis – vaikinai dėl bandos jausmo perka BMW (ar „Audi“ ar „Mercedes-Benz“) markės automobilius. Ne, ne dėl to, kad jis geras automobilis, o dėl to, kad nori pasimaivyti prieš merginas. Tokie maivytojaisi dažnai yra tušti, nes neturi ką kitą pasiūlyti, išskyrus automobilį. Na, o ką daryti merginoms? Jos ir lips į tą automobilį.

Dar vienas atvejis - vaikinai (kai kurie, ne visi) eina į sporto klubus dėl bandos jausmo, kad „užsikačialintų“ iki pūstų raumenų ir galėtų eiti „kabinti“ merginų. Visi žino, kad dažnai merginos „apsimyža“ pamačiusios raumenų kalnus, nes mat tai yra „tikras vyras“, nors gali būti tuščias kaip kibiras.

Dar labiau gėda būna, kai vaikinas ieško merginos, kad galėtų užsiimti tik seksu, t.y. pasinaudoti mergina ir ją palikti. Tokius vyrus reikėtų į karcerį griežtai įkišti, kad suprastų, jog merginų negalima išnaudoti.

Išvada abiems pusės: pilna normalių vyrų. Tik vyrų reikia neįgnoruoti, kai rodo dėmesį. Ir merginos nevertina, ką kartais vyrai dėl jų padaro, o vėliau ir verkia, kad nėra normalių vyrų.

O ar yra normalių moterų, kurios žiūri į vyro širdį, jausmus, bendravimą, elgesį? O ne kokią mašiną turi, kur dirba, kiek uždirba. Kartais užtenka bučkio, kad įrodytum, jog myli. Nebūtinai reikia 101 rožės, kad įrodytum, jog myli.

Yra taip pat normalių moterų. Tik vyrai nepastebi, kad tokios yra. Svarbu gauti naudos iš moterų ir vėliau palikti.

Tikiuosi, kad šis straipsnis pakeis bent vieno žmogaus požiūrį. Įsivaizduoju, kokie komentarai pasipils, „koks autorius pavyduolis“ ir visoks kitoks. Aš turiu savo nuomonę, neseku paskui bandą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.