Mergina atskleidė, kokios išvaizdos vaikino tikrai nesirinktų

Mielas Donatai, perskaičiau tavo straipsnį „Merginos nori turtingų vyrų. O ką jos pačios jiems gali duoti?“ ir pamaniau, kad per aštriai reaguoji į moterį, kuri ieškodama vaikino nepamiršta ir komforto. Žinoma, kaip paauglės kartais mes paklykaujam, jog norim gražaus, protingo, turtingo ir visokio kitokio geriausio princo ant balto žirgo, bet juk dar labai daug reiškia ir jausmai!

Autorės nuomone, merginos, kurios renkasi vaikinus tik pagal jų piniginės storumą, yra mažai kam būdingas ekstremalumas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Autorės nuomone, merginos, kurios renkasi vaikinus tik pagal jų piniginės storumą, yra mažai kam būdingas ekstremalumas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda

Nov 2, 2014, 11:33 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 3:46 PM

Darbas

Bendraudama su vaikinu visada domiuosi, kuo jis užsiima. Natūralu, kad pokalbis pakrypsta apie darbą. Dirbantis vaikinas – vienareikšmiškai gerai, nes tai signalizuoja jog jis turi užsiėmimą, pajamas, nesėdi tėvams ant sprando. Tai taip pat parodo, jog jis yra subrendęs ir atsakingas, nes neturintis darbo žmogus juk yra išlaikytinis.

Kita vertus, juk mergina – ne kompiuteris, neveikia viskas vien tik atmetimo principu. Gali būti daugybė priežasčių, kodėl vaikinas nedirba, juk santykiai – ne teismas.

Tačiau kas nors pasakykite, kaip jaustis saugiai, planuojant santykius su žmogumi, kuris niekada gyvenime nedirbo? Juk, susidėjus su tokiu žmogumi, tampa aišku, kad pačiai teks dirbti dvigubai, kol jis vartysis ant sofutės nieko neveikdamas.

Išvaizda

Sutinku su nuomone, kad vaikinas turi būti prisižiūrintis, švarus ir tvarkingas. Čia visiškas standartas. Jeigu vaikinas pasportuoja – tai jam tik pliusas. Tačiau jei ne – nieko tokio.

Norėčiau tik pasakyti, kad labai dažnai išorėje atsispindi vidinė būsena. Ne tik dvasinė, bet ir paprasčiausia fizinė sveikata. Jei vaikinas atrodo paliegęs, nesveikas, savimi nepasitikintis, tai koks jis, po velnių, vyras? Toks vaikinas jau iš karto tampa antraeiliu renkantis gyvenimo partnerį, nes gyvenimas su tokiu žmogumi gali būti sunkesnis nei gyvenimas vienai. Už vyro juk norisi jaustis kaip už sienos.

Pridėsiu gyvulišką mąstymą apie palikuonis – kokie gi vaikai nuo vyro, kurio išvaizda signalizuoja apie galimas sveikatos problemas?

Automobilis

Aš esu vairuojanti, mano vaikinas – taip pat. Ir žinau, kad automobilis tik palengvina mūsų draugystę. Nesakau, kad automobilis yra būtinybė, tai tikrai būtų netiesa, tačiau tai – elementari priemonė, kuri suteikia komforto.

Viskas priklauso nuo to, kaip žmonės yra įpratę gyventi. Aš pati labai mėgstu vaikščioti, todėl dažnai palieku automobilį ir išeinu pėsčiomis, o mano vaikinas visada ratuotas nuo durų iki durų.

Čia jau sprendžia pats žmogus, kaip jam priimtina, tačiau automobilį turintis žmogus turi vienareikšmiškai daugiau galimybių rinktis įvairesnį laisvalaikį nei tas, kuris net nevairuoja.

Ir čia nešneku apie tai, kad vaikinas privalo turėti automobilį: tikrai kvaila manyti jog porą merginos renkasi pagal automobilį. Manau, automobilį gali turėti abu, nes vairavimas – dar ir didžiulis malonumas, o automobilis šiais laikais – anokia prabanga.

Laisvalaikis

Žmonės yra skirtingi ir elementaru, jog požiūris į laisvalaikį irgi skiriasi. Dviems žmonėms, kurių pomėgiai kardinaliai skiriasi, yra sunku bendrauti: ilgainiui baigiasi pokalbių temos, tampa labai sunku rasti bendros veiklos, taigi – kokia santykių perspektyva? Bet nėra jokio skirtumo, ką mėgsti tu – knygas ar klubus. Yra didelis skirtumas, ką mėgsta abu partneriai.

Laiško pabaigoje norėčiau palinkėti Donatui ir kitiems atsipalaiduoti, mažiau reaguoti į žmones, kurių gyvenimo būdas jus erzina. Eikvokime energiją tiems, kurie mums priimtini ir su kuriais mums gera.

Merginos, kurios renkasi vaikinus tik pagal tai, kiek jie gali joms nupirkti, dažniausiai ir susiranda tik tokius, kurie neskaitant pinigų, neturi nieko kito.

Jeigu dviejų žmonių interesai sutampa net tokiu ekstremaliu atveju – kodėl gi nesidžiaugti? Atitiko kirvis kotą, ir visiems gerai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.