Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kauniečiui trūko kantrybė dėl ritmingų garsų viršutiniame bute

Mieli kaimynai,

Būdamas tipinis vidutinio amžiaus lietuvis be išskirtinių seksualinių poreikių jaučiuosi šiek tiek nesmagiai žinodamas, kiek Jums prireikia frikcijų orgazmui pasiekti, rašo autorius.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Būdamas tipinis vidutinio amžiaus lietuvis be išskirtinių seksualinių poreikių jaučiuosi šiek tiek nesmagiai žinodamas, kiek Jums prireikia frikcijų orgazmui pasiekti, rašo autorius.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vydaras*

Nov 3, 2014, 11:18 AM, atnaujinta Jan 23, 2018, 1:59 PM

Nebūdamas per daug irzlus ir smalsus, tačiau tapęs kai kurių aplinkybių įkaitu, jaučiu pareigą Jums šį bei tą pasakyti. Tikrai nesu senas „zanuda“, besiskundžiantis dėl rudenį krentančių lapų keliamo triukšmo, tačiau manau, kad turėdami tokius hiperaktyvius vaikus, privalėjote pasirūpinti geresne savo grindų dangos garso izoliacija.

Ir bėda net ne tame, kad man dažnai tenka jaustis tarsi sėdint Larso Ulricho būgno viduje. Ir ne tame, kad aš žinau, kaip Jūsų atplaišėlės pravardžiuoja vienas kitą, ar tai, ką Jūs jiems sakote supykusi, (-ęs). Juk čia ne Norvegija ir niekas vaikų iš Jūsų neatiminės.

Būdamas tipinis vidutinio amžiaus lietuvis be išskirtinių seksualinių poreikių ir, kaip jau minėjau, ne itin smalsus, jaučiuosi šiek tiek nesmagiai žinodamas, kiek Jums prireikia frikcijų orgazmui pasiekti. Tokio pobūdžio žinios mano net ir ne itin apkrautai smegeninei yra perteklinės.

Todėl nuoširdžiai tikiu, kad šie mano pastebėjimai padės Jums apsispręsti šiek tiek investuoti į grindų dangos rekonstrukciją arba kitais būdais spręsti šią subtilią abipusę problemėlę.

Jei pajaustumėte nenumaldomą poreikį atsakyti į šį laiškutį, rašykite šiuo elektroninio pašto adresu: jusgarsiaimylites@gmail.com

Ačiū.

Pagarbai,

Kaimynas.

P. S. 300 W kolonėlės jau užsakytos ir šiuo metu yra pakeliui į mano kuklų butelį. Nuoširdžiai tikiu, kad mano pomėgis trash ir death metal stiliaus muzikai netrukus suteiks Jums daug džiaugsmo ir leis nevaržomai mėgautis tokių nuostabių grupių kaip „Antrhax“, „Metallica“ ir „Megadeath“ kūriniais.

P. P. S. Labai norėjau bent jau apytiksliai įvardinti objektą, kuriam skirta ši žinutė, bet pamaniau, kad tokių situacijų apstu visur. Tad būsiu optimistas ir manysiu, kad neatskleisdamas tikrojo adresato išspręsiu net tik savo problemą.

O aš savo ruožtu, jei situacija nepasikeis, šį gražiai atspausdintą laiškelį pakabinsiu vieno Kauno daugiabučio trečiojoje laiptinėje. Juk, prieš kildami į aštuntą aukštą, jie pamatys, ar ne?

*Vydaras – skandinavų tylos, slaptumo ir keršto dievas. Jei kažkam šis vardas asocijuojasi su kitu žodžiu, atsakymų apie save ieškokite dėdulės Freudo veikaluose.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.