Atidariusi naują kosmetinį pieštuką vilnietė net nusipurtė

Pirmadienį sostinės centre, Vilniaus gatvėje įsikūrusioje „Eurokos“ parduotuvėje nusipirkau antakių pieštuką. Kaip ir priklauso, naują, užklijuotą apsauginiu lipduku, turinčiu garantuoti, jog iki manęs jo niekas nebuvo atidaręs.

Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita

2014-11-12 08:58, atnaujinta 2018-01-21 17:34

Šiandien ryte norėdama pasidažyti nuplėšiau lipduką ir atidariusi kamštelį net nusipurčiau. Pieštuko galas buvo murzinas, akivaizdžiai kažkieno naudotas, netgi apsivėlęs kažkokiais smulkiais plaukeliais.

Truputį pavaliusi pabandžiau ant rankos – pieštukas nepiešia! Arba išnaudotas, arba uždžiūvęs.

„Arcancil“ firmos antakių pieštukų nesu turėjusi, bet sveikas protas sako, kad šitaip naujas, nenaudotas daiktas neturėtų atrodyti.

Net ir parduodamas su nuolaida (jis kainavo 16 litų vietoj 27), jis turėtų būti tinkamas naudoti. Juk pirkau jį kaip antakių pieštuką, o ne kaip niekam nepritaikomą rudos spalvos pagaliuką, ir dar išmurzintą. Padėtas buvo firmos stende, o ne sumestas į krepšelį prie abejotinų likučių.

Kai perku plaukų laką ar purškiamą dezodorantą, visada patikrinu, ar purškimo mygtukas nepralaužtas. Kai perku lūpdažį, akių ar antakių pieštuką, tikiuosi, kad užklijuotas ant atidarymo vietos lipdukas reiškia, jog daiktas nebuvo atidarytas.

Bet, pasirodo, „Eurokos“ parduotuvėje užklijuotas lipdukas nereiškia, jog įsigysi naują produktą. Man labai įdomu, ar pelnas, įžūliai iškišus bevertį plastmasės pagaliuką, atpirks tas sumas, kurias po kelis kartus per mėnesį palikdavau čia už kosmetikos ir higienos priemones?

Šalia mano darbovietės yra ir kitų kosmetikos parduotuvių, tad be „Eurokos“, į kurią pirmą traukdavau vos tik ko prireikdavo (nes ji yra arčiausiai), tikrai išgyvensiu.

***

Minėtos „Eurokos“ parduotuvės vadybininkė Jekaterina patikino, kad pieštukas parduodamos kosmetikos stende negalėjo būti anksčiau naudotas. 

„Juo labiau, kad klientė sakė, jog pieštukas buvo užsuktas, užpakuotas. „Acancil“ yra kokybiška kosmetika ir broko tikrai retai pasitaiko. Net neįsivaizduoju, kokia tai situacija, reikėtų pamatyti gyvai. Visko gali pasitaikyti gyvenime, bet labai labai abejoju. Tas pieštukas yra savotiškas, ne kaip paprasti pieštukai, gal tiesiog žmogus pirmą kartą mato tą pieštuką, galbūt neįsivaizduoja, kaip jis turi atrodyti“, - svarstė vadybininkė.

Darbuotoja kvietė klientę grįžti į parduotuvę ir atsinešti netikusią prekę. Jeigu paaiškės, jog ji išties nekokybiška, parduotuvė grąžins pinigus.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.