Vedęs vyras Nidoje patyrė aistringiausią romaną su 17-mete

Esu Simonas, programuotojas, kuriantis žaidimus vienai iš stambiausių planetos bendrovių, gyvenantis plačiai ir vedęs merginą vardu Simona. Turiu nemažai bendravardžių draugų.

Daugiau nuotraukų (1)

Simonas

Nov 18, 2014, 9:43 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 3:49 AM

Kartą su bičiuliu nuvažiavome į Kauną. Ir vienam klube, jam jau užsidarant, visi nuėjom parūkyti. Išsikalbėjom, ir paaiškėjo, kad tarp mūsų penkių su manimi buvo trys Simonai ir viena Simona. Tiesiog atsitiktinai visi susipažinom. Jausmas buvo ypatingas, neslėpsiu.

Tai būtumėt matę, kaip tie mano bendravardžiai lydėsi dėl tos Simos. O ji buvo tokia vidutinė, sakyčiau. Bet Simona mums visada bus Simona. Kiek pažįstu bendravardžių, visi iš tiesų lydosi dėl Simonų. Gal todėl, kad jas sutinki labai retai, kartą per metus, o kartais ir rečiau.

Aš kai pamačiau savo dabartinę žmoną Palangoje ant tilto su draugėm, tiesiog užkalbinau ir tiek. Ji buvo graži ir kai ji ištarė savo vardą, supratau, kad kažkas tarp mūsų bus.

Nežinau, kaip kitiems, bet tai yra ta nepaaiškinama trauka. Tu gali daryti sakyti ką nori, bet jeigu kurso grupėje ar darbe yra bendravardė, ji niekuomet nebus eilinė. Arba ji bus labai gera draugė, arba meilužė, arba mylimoji.

Ji nebus kaip kokia Gintarė, Irma ar Irena.

Šiais metais Nidoje turėjau kurortinį romaną su bendravarde Simona. Ir nors man 30, o jai tik 17, tai buvo aistringiausias laukinis seksas gyvenime.

Jūs paklauskit bet kurio Simo, jeigu jis pamatys kelias išvaizdžias merginas, pavyzdžiui, Jurgą, Vaidą, Ingą, Tomą ir Simą, kurią jis pasirinks?

Taip jau Dievas sukūrė, kad mes traukiame panašius į save. Merginos renkasi vaikinus, kurie joms yra panašūs į jų tėčius, brolius, o mes renkamės merginas, kurių charakteris yra panašus į mums artimiausių žmonių. Ir bendravardes labiau įsimyli vyrai nei moterys.

Žmogaus vardas iš tiesų nulemia jo ateitį ir tolesnį kelią.

Senais laikais buvo populiarūs tokie vardai kaip Bronė, Zosė, Kazytė, Onutė. Pavadinkit dabar mergaitę Antanina ar Brone. Jos visas gyvenimas bus sugadintas, tyčiosis vaikai, juoksis kolegos.

Visi Simonai, kuriuos aš asmeniškai esu sutikęs, buvo pasitempę, išsilavinę vyrukai. Tuo tarpu dauguma Darių, Saulių, tų pačių Remigijų, Mindaugų dažniausiai buvo iš Kauno, Panevežio, Marijampolės, Šiaulių ir mažesnių miestelių ir dauguma jų buvo jei ne banditai, tai nusikalsti linkę vyrukai, mėgstantys muštynes, kovas, boksą, mašinas, alų, degtinę ir perkantys merginoms pigiausius gėrimus. Ir niekada nesikvepinantys brangiais kvepalais, nes, pasak jų, tai pinigų išmetimas į balą.

Dauguma merginų vardu Jurgita, Kristina, Natalija, Diana, Kamilė – yra iš minios neišsiskiriančios merginos, pilkos pelytės, idealiai tinkančios Dariams, Sauliams, Remigijams, Mindaugams, Arūnams.

Tokios poros paprastai būna arba emigrantai, kur vyrukas būna užsimetęs kaimietišką rankinę per petį ir su „Adidas“, „Nike“ treningais, o visos Kristinos, Astos tempia vežimėlius su kvailu vardu pavadintais vaikais ir draugėms pasakoja, kokios pigios striukės yra Anglijoje, Norvegijoje, kaip ten galima daug uždirbti, susitaupyti. Tai būna dažniausiai darbo klasės žmogeliai, varguomenė – ar jie būtų Norvegijoj, ar Lietuvoje.

Manau ,kai žmonės pamato Simą ir Simoną, jiems kyla pavydas, nes ne paslaptis, kad mūsų vardo porų yra išties nemažai. Žmonės tiesiog pavydi. Ir bet kuris Simas pasirinks bendravardę, jeigu likimas jam ją atneš. Mūsų vardas yra ypatingas, tik merginų bendravardžių yra labai labai mažai.

Gal kažkam pasirodysiu neteisus, bet vakar bendravau su keturiais savo bendravardžiais šia tema ir jie vieningai pasakė: jei jų kelyje pasitaikys Simonos, jie darys viską, kad užkariautų jų širdis.

Vienas buvo įsimylėjęs šiaulietę Simoną, kai jam buvo 15 metų ir iki šiol negali pamiršti jos, o jam jau virš 30.

Kitas Simas Kaune prie baro man pasakojo, kaip pamatė kažkokią administratorę ar vadybininkę Simoną, ir sakė, kad tokios ypatingos jaunos moters per visas savo atostogas Lietuvoje dar nematė.

Trečias Simas pasakė, kad turi merginą, su kuria gyvena trejus metus ir slapta susitikinėja su vieno pramogų pasaulio žvaigždūno žmona vardu Simona kiekvieno trečiadienio popietę.

Dar vienas mano bičiulis Simas sakė, kad Kaune kas mėnesį eina pas kirpėją Simoną ir tik po dviejų metų kirpimosi pagaliau susitarė dėl pasimatymo, nes kirpėja turi sugyventinį, su kuriuo gyvena tik dėl prisirišimo.

Ar pažįstate nors vieną Simą, Joną, Rimą, Andrių, Tomą, kuris neturėtų pinigų? Dauguma jų būna vilniečiai arba klaipėdiečiai, dauguma jų yra iš aukštesnio socialinio luomo ir darbo liaudžiai dėl to kyla pavydas.

Vardas labai parodo iš kokios socialinės klasės tu esi!

Arūnas, Darius, Stasys, Petras, Pavelas, Remigijus, Ovidijus, Jurga, Oksana, Nataša, Kristina, Karina, Zita, Ilona, Gintaras, Gediminas yra darbo klasės prastuomenės vardai.

Marius, Rimas, Domas, Lukas, Dominykas, Kamilė, Ieva, Inga, Albinas, Eglė yra viduriniosios klasės vardai.

Simonas, Simona, Tomas, Mantas, Karolis, Karolina, Vaidas, Valdas, Benas, Andrius, Deimantė, Auksė, Visvaldas, Jokūbas, Gabrielė, Emilija, Liepa, Gabija, Jonas yra aukščiausios prabos ir aukščiausią socialinį statusą visuomenėje turintys vardai.

Tad nesistebėkite ir nesipiktinkite, kad mes renkamės panašius į save. Jei kasininkė Kristina bus laiminga su apsaugos darbuotoju Arūnu, tai savivaldybės darbuotoja Inga bus laiminga su vadybininku Albinu, o aš Simas būsiu laimingas su savo Simute, kurią septintą ryto tradiciškai lepinu karštu šokoladu ir torto gabalėliu į lovą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.