Dėstytojos kirtis Simonui, kuris Nidoje voliojosi su 17-mete

Didesnės nesąmonės nesu skaičiusi („Vedęs vyras Nidoje patyrė aistringiausią romaną su 17-mete“-Red.). Iš kur staiga posovietinėje Lietuvoje atsirado tiek pseudoaristokratų Simų, Simukų ir Simonų?

Daugiau nuotraukų (1)

Margarita

Nov 20, 2014, 10:52 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:46 PM

Jeigu jau aristokratai, tai kodėl pripažįstate laukinį seksą ant smėlio? Pulkite į aukščiausios prabos auksinius apartamentus su auksiniu tualetu (Viktoro Janukovyčiaus rūmai, pavyzdžiui, dabar laisva vila) ir mylėkitės auksine poza...

Man atrodo, Simonai, kad jūs paprasčiausiai turite kompleksų (tai neturi nieko bendra su pinigų pertekliumi, kurį gal suorganizavo jūsų seneliai, buvę komunistų partijos nariai ar lyderiai, o jūs voliojatės iš dykumo).

Gal jūs ne darbininkų klasė, bet visai iš tingumo nežinote Lietuvos kilmingumo ištakų, kad ir elementarios tiesos, kad visi lietuvių inteligentai kilę iš kaimų, iš valstietiškų šeimų, nes tik valstiečiai, turėdami žemės, dirbdami ją ir mylėdami, galėjo leisti savo vaikus mokslan, o tie, kurie gimė mieste, ant grindinio, dažnai buvo ateiviai ne iš pačių geriausių sluoksnių. Na, kalbant jūsų terminologija, Arūnai, kurie ieškojo darbo...

Dirbu aukštojoje mokykloje ir labiau išprususio žmogaus už savo kolegą Arūną nežinau. Už tai ir už orią pedagoginę laikyseną jis mylimas studentų.

Kai dirbau kolegijoje mokytoja, ten buvo studentas Arūnas. Dėl tokių studentų išprusimo ir žingeidumo norėjosi visada eiti į mokyklą, neatsilikti ir stengtis.

Daugiau neminėsiu, Simonai, bet norėčiau, kad atsakymu paminėtumėte šaltinius, kuriais remiantis jūs pagal vardus suskirstėte Lietuvą į socialinius sluoksnius – ar tai yra etnokultūriniai šaltiniai, ar Kauno Šančių rajono folkloro bibliotekos literatūra?

P.S. Žiūrėkit, kad jūsų Simonai nenusibostų kiekvieną dieną šokoladas į lovą ir kad ji neiškeistų jūsų į kokį Arūną ir kad jis miegamajame su jūsų Simona nepradėtų daryti to, ką jūs su 17-mete Simona ant smėlio darėt.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.