Esu ypatinga. Mirčiau iš gėdos, jei mano vyras dirbtų statybose

Perskaičiau apie Simono romaną su septyniolikamete Simona, jo žmoną Simoną ir man kilo didžiulis pavydas. Kiekviena jauna moteris ar mergina nori ypatingo vyro, ir mums, Simonoms, bendravardžiai vaidina didelį vaidmenį. Mes tik apsimetame, kad vardas yra nesvarbu, bet iš tiesų vardas pasako viską.

Daugiau nuotraukų (1)

Simona

Nov 24, 2014, 8:47 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 5:19 PM

Anglijoje paklausus žmogaus pagal gyvenamosios vietos pašto kodą galima nustatyti ir daug sužinoti, koks jis yra. Pašto kodas parodo, ar tu gyveni pasiturinčiųjų rajone, ar ne.

Aš esu iš pasiturinčios šeimos ir man patinka bendrauti su savo lygio žmonėmis. Negeriu alaus, sidro, pigaus vyno,-tik kokteilius ir gerą škotišką viskį.

Jūs pasižiūrėkite į vaikus, kuriuos mamos šaukia Airtoniuk, Ešle, Damijana, Jurandai, Kryžmantai. Kokie kvaili yra tėvai, kurie pavadina savo vaikus tokiais baisias vardais!

Esu jauna rinkodaros specialistė ir galiu jums pasakyti, kad turtingi ir pasiturintys tėvai atžalas pavadina gražiais ir populiariais vardais, pvz.: Simona, Ieva ar Inga. Tuo tarpu berniukus - Simonu, Tomu, Albertu, Adrijanu ir tokiais vardais su kuriais jie puikiai jaustųsi tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

Negi galvojate, kad pinigų turinti mergina, susitikinėtų su tokiais prasčiokais kaip Darius, Gintas, Saulius, Ernestas, ar visokiais Klaidais, Myšomis ar Artiomais. Juolab, kad kiti atrodo net neturi vardų, juos šaukia tik pravardėmis. 

Kokie nusikaltimų suvestinėse dažniausiai minimi vardai? Darius, Remigijus, Saulius, Antanas, Arūnas, Genadijus, Denisas. 

Kokie aukštuomenėje populiariausi vardai? Simonas, Žilvinas, Tomas (nors gali būti ir darbininkas), Deividas, Kristijonas, Benas.

O merginų aukštuomenės vardai? Tai Simona, Inga, Ieva, Gabrielė, Marija, Esmeralda. 

Be abejo, mano Simonos vardas visada bus viršūnėje, kaip ir Simono, ir jūs visi pavydėsite mums, jūs visi žinosite, kad mes kaip grietinėlė domimės tik bendravardžiais, ir kad esame nepasiekiami, jums, pilkoji mase.

Jūs skaitote apie mus, jūs žiūrite laidas apie mus, jūs matote mus prabangiuose restoranuose į kuriuos jūsų niekada neįleis, ir mes išleidžiame prabangiai vakarienei jūsų mėnesinę algą. Jūs tuo piktinatės ir neužmiegate naktimis žinodami, kad tokios kaip aš jums yra nepasiekiamos, brangios ir vienintelės.

Kiek iš jūsų bent kartą per mėnesį apsilankote teatre, geram restorane ir pasipuošiate fraku arba vakarine suknele?

Jūs visi: Dariai, Sauliai, Jurgos, Kristinos ir kiti prasčiokai, kvepiate pigiais turginiais kvepalais, perkate kebabus, hamburgerius, prisiryjate, prisigeriate pigaus alaus ir sidro, o po to keliate muštynes. Vėliau jus visus, darbo klasę, rodo per "Farus" ir darote gėdą mums bei užsienio svečiams.

Aš esu Simona. Aš myliu save, myliu Simukus, geras brangias mašinas ir manau, kad viskas gyvenime turi būti tobula.

Taip, aš per daug vertinu savo kraują, savo genus, savo kilmę, ir jeigu esu graži, ypatinga, noriu tokio pat gražaus ir ypatingo bendravardžio Simono.

Jau nuo senovės, pusseserės tuokdavosi su pusbroliais, tai vyksta Arabų, Azijos, Europos šalyse, kad galima būtų išsaugoti turtus ir kilmę bei genetinį pradą.

Turiu vieną draugę Simoną, studentę VDU, ji man pasakoja, kaip po straipsnio apie mūsų vardą visos žvelgią į ją su pavydu, kaip vaikinai kalbina ir tikisi, kad pasiseks ir jiems pakabinti Simoną.

Ir ji žino, kad ji bus tik su Simuku, ji nesidrovės ir pati užkalbins dailų bendravardį jeigu sutiks gyvenime.

Tikras šampanas yra daug gardesnis už putojantį vyną. Seksas Ąžuolyno parke ant suoliuko matant žmonėms visada bus aistringesnis už seksą lovoje. Ir amžina meilė tik su Simu, bus tobula ir įpareigojanti. Mus abu visi vadins tuo pačiu vardu ir gyvenimas kaip harmonija bus suderintas iki pačių smulkmenų.

Matau, kaip pasipiktinusios merginos sako: kaip joms gerai, kad jų Darius ar Saulius važiuoja dirbti juodą darbą į Norvegiją, nesibodi sunkiai ir juodai dirbti, kapoti žuvims galvas ir plušėti statybose.

Man būtų gėda, jeigu mano draugas dirbtų kitokį nei vadovaujamą darbą. Visi Simonai, kuriuos pažįstu yra vadovai arba turi savo verslus. Visi turi pinigų, visi yra ypatingi ir žinote ką? Užtenka sutikti bendravardį Simoną ir pasakyti kad esu Simona. Nesvarbu - jis vedęs ar turi draugę, tą vakarą jis bus tik mano ir jokios kitos.

Tas pats ir su kitais vardais. Jeigu Linas sutiks Liną, šokių aikštelėj, jie vakarą garantuotai užbaigs lovoje.

Turiu kelis Simonus gerbėjus ir nežinau kurį iš jų išsirinkti. Myliu bendravardžius ir vienam iš jų atiduosiu savo širdį, savo tobulai nuglaistytą, įdegusį karštą kūną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.