Vyrai nustebtų sužinoję, ko iš tiesų iš jų nori moterys

Šiuolaikiniame pasaulyje turtas žymiai pakeitė savo reikšmę. Anuomet sakydavo, jog turtingas vyras yra tas, kurį su šypsena pasitinka vaikai, net jeigu jo rankose vyrauja tuštuma. Šiandien turtas yra žymimas prabangiomis etiketėmis, garsiausiomis drabužių firmomis ir ne tiek piniginės storiu, kiek kupiūrų verte. Todėl pasikeitus lobio suvokimui dauguma Jūsų, vyrai, pradėjo siekti praturtėti ne tuo keliu, kuriuo mes, moterys, norime matyti Jus keliaujančius.

Mes norime būti laimingos paprasčiausiu būdu - žinojimu, jog esame Jūsų pasaulis.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Mes norime būti laimingos paprasčiausiu būdu - žinojimu, jog esame Jūsų pasaulis.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika

Dec 6, 2014, 7:54 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:21 PM

Kadangi pati esu moteriškosios lyties atstovė, vidutiniškai ketvirtadalį gyvenimo nugyvenusi būtybė, noriu tarti savo nuomonę. Mums, moterims, mažiausiai rūpi Jūsų išsipūtusi piniginė (na ne visoms, bet noriu tikėti, jog daugumai), garsiausios firmos kvepalai, marškinių etiketės, kurios (po velnių) bet kokiu atveju lieka vidinėje pusėje, ar automobilių markės. Mums, moterims, rūpi milijonai, tik jie kitokie nei tie, kurie dažniausiai yra laikomi Jūsų banko sąskaitose, mieli vyrai.

Tiesa ta, jog didžiausi Jūsų lobynai slypi sieloje. Jie akimis nematomi, rankomis (deja) neapčiuopiami, bet svarbiausia, jog jie yra jaučiami širdimi. Žinoma, jais negalite nupirkti mums pilių, prabangiausių automobilių, tolimiausių kelionių į Havajus, bet šiais milijonais Jūs galite užkariauti draugus, artimuosius ar stipriausius jausmus, iš mūsų, moterų, visoje galaktikoje.

Ne paslaptis, jog mylime ir mažus niekučius, tokius kaip mieli blizgančiai žiedeliai, kuriais galime pasipuošti prieš Jus. Juk mes ir esame moterys, norinčios vesti iš proto Jus, tikruosius vyrus, pasaulyje. Mes, pasaulio trapioji grandis, mėgstame ir gėlių aromatą švariuose namuose ar visiškai atsitiktinai rastą čekį naujai suknelei, bet, kad ir kaip bebūtų, visa tai - smulkmena prieš tai, ko mes iš Jūsų išties norime.

Turtas, kuris išties mums rūpi, yra Jūsų atsidavimas. Nuoširdus, bet ne perdėtas rūpinimasis kiaurą parą, iki gyvenimo pabaigos. Jūsų milijonai tokie pat galingi, kaip ir krūvos pinigų, tik dauguma, ką geba nupirkti šlamančiais, mūsų neprivers pasijusti taip, Jums (beje) prieinama visiškai už dyką, kaip padovanotas šiltas komplimentas, arbatos puodelis su citrina šaltą vakarą ar tvirtas apkabinimas.

Tikiu, jog visi Jūs, vyriškosios lyties atstovai, prigimtimi jau esate gimę milijonieriais, tik galbūt mažumėlę suvokimu skiriatės tarpusavyje. Kad ir kaip bebūtų, didžiausias turtas nėra materialus, nuperkamas ar pasisavinamas, tikruosius lobynus Jūs galite išugdyti savo sieloje tikėjimu ir neišsenkančia vyriška valia. Tai - kelias, kuriuo norime matyti Jus einančius.

Sako, jog gražiausia moteris yra ta, kuri puošiasi už jokius pinigus nenuperkamu papuošalu - šypsena. Mes norime būti laimingos paprasčiausiu būdu - žinojimu, jog esame Jūsų pasaulis. Didžiausi milijonai nėra įvardinami suma, Jūsų milijonai glūdi Jūsų sieloje. Metas suvokti, jog mes, moterys, mylime tikrus vyrus, o ne tik vyriškos lyties atstovus.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.