Po siautulingų orgijų užsienyje – į žiaurią realybę Lietuvoje

Ilgai delsiau, ar pasakoti savo istoriją, ar ne, tačiau jeigu ji kam nors padės, pasijusiu geriau. Nuo vaikystės lygiavausi į savo pusseserę: ji dirbo modeliu, šokėja, visada liekna ir pasitempusi brunetė, gyvenanti princesės gyvenimą. Būtent tokio norėjau ir aš. Mečiau mokslus, pradėjau sportuoti ir investuoti į save. Neklausiau, ką sakė tėvai, ir jau 16 metų išvykau visai vasarai svajonių link pas savo pusseserę į svečius.

Turtingi vyrai ir vakarėliai, aš mėgavausi dideliu dėmesiu.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Turtingi vyrai ir vakarėliai, aš mėgavausi dideliu dėmesiu.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

K.

2014-12-10 11:31, atnaujinta 2018-01-19 13:15

Turtingi vyrai ir vakarėliai, aš mėgavausi dideliu dėmesiu. Mano pusnuogės nuotraukos, vakarėliai, nesąmonės, mąsčiau, jog visą gyvenimą tokia ir liksiu. Laukiau nesulaukiau, kol man sueis 18 metų, kad viską galėčiau dar drastiškiau daryti nieko neklausdama. Ir sulaukiau. Įsidarbinau viešbutyje Ibisoje, dirbau šokėja, bėgiodavau pusnuogė, kartais ir visai nuoga. Šokdavau VIP vakarėliuose, gulėdavau ant pokerio stalų, kol turtingi klientai laistė ant manęs gėrimus. Apie ateitį visai negalvojau, juk visi žinodavo, ką pakviesti į vakarėlį, kad būtų gerai. Mano telefonas nenutildavo...

Dvylikta klasė, paskutiniai mokslo metai, o aš jau ir Lietuvoje save pristačiau iš gėdingosios pusės. Norėčiau numirti, bet laiko atgal neatsuksiu. Viename iš pasisėdėjimų sutikau vaikiną, protingą ir gražų, ramaus būdo, ir iš karto supratau – tai mano būsimas vyras, aš jo norėjau iš karto. Pasakysiu trumpai – mes bendravome metus, draugavome, viskas buvo gerai, vos ne vos baigiau mokyklą ir, deja, tik vėliau supratau, kad gyvenime labiau už viską noriu šeimos, išsilavinimo, gražių santykių. Ko sau dabar net sapne negalėčiau leisti.

Artimieji sužinojo apie mano veiklą, pamatė mano nuotraukas, išgirdo daug istorijų, bet svarbiausia jis... Koks vyras norėtų merginos, apie kurią sklando tokios kalbos, kurios nuotraukos puikuojasi „Google“. Juk nė vienam nepatiktų draugų aptarinėjimas, ką jo mergina darė anksčiau, kaip elgėsi, ką kalbėjo. Aš visą gyvenimą  norėjau taip gyventi, šėlti vakarėliuose, daryti nesąmones ir gyventi šia diena. Niekada nenorėjau keistis, neturėjau tokių minčių, o dabar ką?

Aš nemaniau, kad kada nors mano norai pasikeis. Norėčiau, kad kiekviena mergina prieš darydama selfie pusnuogė pagalvotų apie ateitį. Nedarykite klaidų, kurias dariau aš. Mes vis dar kartu, bet žinau, kad mūsų santykiai ilgai nesitęs. Nemanau, kad kada nors jis ar koks kitas vyras norės tokios žmonos. Nemanau, kad jis norės, kad aš būčiau jo vaikų motina. Metai bėga, o aš vis labiau užsidarau savyje ir taip pasensiu dėl savo klaidų viena. Žmonės rimtai į mane nežiūri, nepatiki man jokio darbo, mano, kad esu tuščia. Niekas nežino, koks geras žmogus tu esi, bet visi žino menkiausią tavo padarytą klaidą.

Negaliu išvengti gėdingų žvilgsnių net ir dabar, bet savo praeities neišvengsiu. Gailiuosi, kad negalvojau apie ateitį, niekada nemaniau, kad liksiu tokia vieniša ir niekam nereikalinga. Nemaniau, kad manęs atsižadės šeima, draugai, o dabar vengia ir mylimas žmogus. Aš tikrai jų neteisiu, aš pati kalta. Prieš ką nors darydami galvokite!

Geras ir protingas žmogus visada bus naudingas, kam nors  bus pavyzdys. O mano praeitis tegul lieka kitiems kaip nepatirta pamoka. Su tokiu gėdingu šleifu sunku ką nors sukurti ir kabintis į gyvenimą. Naujos pažintys netrunka ilgai, kai žmonės apie mane sužino daugiau. Tai, kas atrodo protinga ir teisinga dabar, metams bėgant gali tapti kvaila ir skaudžia patirtimi.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.