Po „Regitros“ teorijos egzamino vyrui trūko kantrybė

Po „Regitros“ teorijos egzamino, kurį laikiau Biržuose, esu priverstas pasidalinti tuo, kas man nutiko ir supykdė jau antrą kartą. Ėjau laikyti teorijos egzaminą jau du kartus, abu neišlaikiau. Abu kartus prieš tai mokiausi, sprendžiau testus ir buvau pasirengęs, mano manymu, užtektinai. Tik gaila, kad laikant „Regitros“ teorijos egzaminą, sąlygos yra visai kitokios. Apie ką kalbu?

Daugiau nuotraukų (1)

Anonimas

Dec 19, 2014, 10:13 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 8:34 PM

Kalba eina apie tai, jog susikaupti labai sunku. Ne dėl to, kad galvoje pilna minčių apie reikalus namuose ar darbą, ne. Susikaupti neina, kadangi „fotokabinoje“ fotografuojasi žmonės. O ji „kalba“, ką daryti, ką spausti, kad nusifotografuotum. Dar kitam kampe groja rytinė muzika su trenksmu, kuri dar dabar skamba mano ausyse.

O blogiausia tai, kad tas žmogus, pas kurį užsiregistruoji, negali patylėti. Jam tiesiog reikia užkalbinti paneles, garsiai pasijuokti, pakalbėti su savo žmona telefonu ir klausytis muzikos. Kaip galima išlaikyti teorijos egzaminą, jeigu visa šita beprotystė vyksta tau už nugaros ir neleidžia susikaupti? Manau, daugumai tiek mokykloje, tiek paskaitose ar darbe sunku dirbti ar mokytis, kai tavo mintis nukreipia kitur ir blaško.

Manyčiau, pats metas padaryti atskirus kabinetus kalbinti panelėms, šnekėtis su žmona ir klausytis muzikos, juo labiau, atskirą kabinetą „fotokabinai“.

Aišku, kuo dažniau tu neišlaikysi, tuo daugiau pinigų atneši. O tai atneša pelną. Bet būkime tolerantiški vienas kitam ir, manau, turėtų suprasti registratorius, jog per jo garsų balsą ir juoką sunku susikaupti.

Turbūt reikėtų egzaminui ruoštis taip: namie pasileisti muziką ir pasistatyti žmogų, kuris be perstojo kalbėtų ir juoktųsi, tam, kad įprastum prie „Regitros“ sąlygų, laikant teorijos egzaminą.

„Bendraukime“ informavo „Regitrą“ apie skaitytojo skundą, o pastaroji pranešė sieksianti išsiaiškinti laiško autoriaus minėtas aplinkybes. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.