Man 42, esu liekna ir patraukli. Bet apie vyrus to nepasakyčiau

Paskutiniu metu atkreipiu dėmesį į istorijas žmonių, kuriuos suvedė visagalis internetas. Iš tiesų, kai kuriems tai baigėsi draugystėmis, puikiais išgyvenimais, net vestuvėmis, o kitiems... Apgavystėmis ir net mirtimi.

Autorės teigimu, būnant 42 metų susirasti savęs vertą vyrą itin sunku.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Autorės teigimu, būnant 42 metų susirasti savęs vertą vyrą itin sunku.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina

Jan 5, 2015, 8:24 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 11:02 PM

Esu 42 metų moteris, turinti jau beveik pilnametį vaiką. Esu aukšta, liekna, šviesiaplaukė, patraukli, laisvai bendraujanti, tačiau dirbu moteriškame kolektyve, tad nenuostabu, kad kartais pažinčių pasiieškau internete.

Taip, buvo norinčių „supiršti“, bet... Štai viena bendradarbė norėjo supažindinti mane su savo girtuoklėliu pusbroliu, gyvenančiu kaime. Kuomet abu atvyko pas mane į svečius, jis jau buvo su kvapeliu.

Bendradarbė, pasivedusi mane toliau, sušnibždėjo: „Čia dėl drąsos, o šiaip, jei jis susiras tokią moterį kaip tu, susitvarkys ir nebegers.“

Tai čia aš turiu dar būti auklėtoja, psichologė ir dar velniai žino kas? Pasėdėjome prie arbatos ir su tuo pačiu šampano buteliu teko jam kulniuoti į bendradarbės namus.

Anketos nuotrauka daug pasako

Daugelis mano sutiktų vyrų užduoda man klausimą, kaip tokia patraukli moteris neranda vyro realiame gyvenime. O kur daugiau mano amžiaus moteriai ieškoti? Gatvėje, diskotekoje? Taigi nieko nuostabaus, kad kartais pasinaudoju pažinčių portalu, nes viltis miršta paskutinė. O gal ji iš tiesų kvailių motina, kas žino.

Pasakysiu, kad žiūrinėdama anketas esu labai atidi ir 80 procentų man parašiusiųjų iškart atmetu. Aš išnagrinėju viską: anketą, nuotraukas, atkreipiu dėmesį į tokias „smulkmenas“ kaip šukuosena, apranga, net aplinka, kurioje žmogus nusifotografavęs. Na, žinoma, nebūtinai tai turi būti rūmai, bet tai aplinka, kurioje žmogus gyvena, labai daug apie jį  pasako.

Taip pat niekuomet neatsakau vyrams, kurie nusipaveikslavę prie bokalo alaus, kad ir kavinėje, prie švenčių stalo, nukrauto buteliais. Taip pat ignoruoju tuos, kurie daro asmenukes priešais veidrodį, o jei dar pusnuogis... Juokinga, kuomet kiti deda perpaveiksluotas pageltusias nuotraukas, darytas prieš 20 metų, kurioje matosi tų laikų mados, arba „tarzanai“ besifotografuojantys prie vandens telkinių su aptemptomis trumpikėmis,  demonstruojantys raumenis, su grandinėmis ant kaklo, prie svetimų prabangių automobilių, o jei dar atsirėmęs kaip į savo... :)

Taip pat išbraukiami iš karto nusipaveikslavę su vestuviniais kostiumais, „nukirptomis“ antromis pusėmis. O ką kalbėti apie treningus, agresyvią veido išraišką, siaurą kaktą, netvarkingus rūbus ir t.t.

Taip, vertinu jei išsilavinimas aukštasis, nors aš pati nebaigiau. Svarbu, jei žmogus turi pomėgių, apsiskaitęs. Apie pajamas, ko gero, dažniausiai meluojama, tad nelabai  tai sureikšminu – tiesiog reikia įjungti šeštąjį pojūtį. Bet ir tas dažnai apgauna, nors ir kokia atidi būtum. 

Susitikus, deja, dažnai vis tiek tenka nusivilti, nes vaizdas nuotraukoje dažnai neatitinka išvaizdos tikrovėje – juk visi stengiasi talpinti tik gražiausias savo nuotraukas...

Susitinku su savo herojais tik dieną, iš karto pasakau kavinės pavadinimą, niekuomet sau neleidau sėsti į automobilį susitikus pirmą karta, kad ir koks patikimas atrodytų, nes ir pati gali padaryti nerimtos moters įvaizdį.

Vertas dėmesio – tik vienas

Beje, kartais būna, kad žmogus ne fotogeniškas, bet tikrovėje gražesnis (reta išimtis). Kartą susipažinau su jaunu vyru, kuris vienoje nuotraukoje buvo su slidininko kostiumu ir akiniais (pliusas), kitoje – ant motociklo su šalmu (pliusas), o trečioji nuotrauka buvo kažkokia išsiliejusi, sunku buvo įžiūrėti bruožus (minusas). Tačiau papirko jo anketa ir tai, kad nesiklauso rusiškos muzikos, patiko klasika, sunkusis rokas, rašė be klaidų ir mandagiai bendravo.

Vieną vakarą jis parašė, kad yra mano mieste ir pasiūlė susitikti. Akimirką dvejojau, bet kadangi laukė nuobodus vakaras prie kompiuterio sutikau. Na, apsirengiau greitomis lyg eičiau į parduotuvę nusipirkti maisto, maniau, ech vis tiek aišku, kad nepatiks, bet kuomet susitikome, teko pasijusti nepatogiai – jis buvo be galo gražiai apsirengęs, stilingai užsirišęs šaliką, išsikvepinęs ir elegantiškas... Toks neeilinis vyras, šalia kurio ir manekenei, ko gero, ne gėda būtų.

Na, išgėrėme kavos, po to pavakarieniavome kitame restorane (pirmas kartas, kuomet sutikau iš karto vakarieniauti ir tęsti vakarą), pabendravome beveik iki vidurnakčio, supratau, kad apsigavau galvodama, jog tai paprastas programuotojas (taip jis prisistatė). Iš tiesų dirba prestižinėje įmonėje ir užima atsakingas pareigas, tačiau taip pat gan vyriškame kolektyve, nemėgstantis leisti laiko triukšminguose baruose.

Išsiskyrėme, jaučiau geras emocijas, tačiau žinojau, kad nebeparašys, juk aš vis dėlto 42 metų moteris, ne mergina, o jis galėtų turėti bet kurią. Tiesa, parašė, padėkojo už vakarą, po to rašė retokai, bet po mėnesio vėl pasiūlė susitikti – važiuoti su juo prie jūros porai dienų.

Aišku, atsisakiau, nes kam man reikia kurortinių vienos nakties nuotykių? Truputį dvejojau – o gal? Juk galėtumėm geriau pažinti vienas kitą ir miegoti galima atskirai, bet supratau, kad viltis – durnių motina ir galiausiai aišku, kaip viskas baigsis, bus tik nusivylimas, nuo kurio aš bėgu lyg velnias nuo kryžiaus.

Dauguma – pavargę ir apšepę

Deja, galiu pasakyti, kad daugiau atvejų buvo, kuomet iš pažiūros nuotraukoje žavus vyriškis tikrovėje atrodydavo gan pavargęs, nesiskutęs, nusivylęs, ir pokalbis vykdavo tiek, kiek aš iš mandagumo jį palaikydavau.

Kaip matote, patyriau nemažai nesėkmingų susitikimų, po kurių pamiršdavau pažinčių portalus keliems mėnesiams.

Ar teko sutikti vyrą, kurį įsimylėčiau? Atvirai – ne, nes laukiu savo gyvenimo žmogaus, kuris tikrai bus skirtas man, nes nenoriu švaistyti laiko tik tam, kad nebūčiau viena.

Tiesa, buvo žmogus, su kuriuo susitikinėjome pusę metų, bet supratau, kad tai nėra mano gyvenimo žmogus ir nebenorėjau gaišinti savo ir jo laiko. Taip, tas žmogus įsižeidė ir net pareikalavo grąžinti gimimo dienos proga padovanotą papuošalą. Taip ir padariau, ačiū Dievui, tuo viskas ir baigėsi.

Bet iš tiesų daugelis moterų net neįsivaizduoja, kaip galima lengvai nusvilti, apsigauti, kiek aferistų ten leidžia dienas... Na, nededu kryžiaus ant šio būdo susipažinti, bet turiu vis mažiau vilties, kad mano svajonių vyras sėdi būtent ten. Stengiuosi dažniau būti viešumoje, renginiuose, nors galiu konstatuoti faktą, jog tokio amžiaus padorių vyrų trūksta ne tik pažinčių portaluose, bet ir viešumoje.

Kaip sakoma, vienatvė kartais pjauna labiau nei peilis. Manau, vienišoms moterims verta pabandyti ir šį variantą, bet iš 5 metų šios patirties pasakysiu, kad 80 procentų ten esančių vyrų teks išmesti iš sąrašo, jei esate šiek tiek reikli ir žinanti savo vertę moteris.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.