Kino žiūrovė įsiuto: 4 eurai už spragėsius, o jie buvo siaubingi

Šį sekmadienį šventėme penktąjį dukters gimtadienį ir nusprendėme ta proga nueiti į kino teatrą „Forum Cinemas Vingis“. Leidome išsirinkti animacinį filmą ir ji nusprendė, kad nori į lietuvišką animacinį filmą „Aukso žirgas“.

Pirmieji spragėsiai buvo skanūs – tiesiog normalūs. Bet dar neįpusėjus pakuotės, ten buvo vien trupiniai.<br>Nuotr. iš archyvo
Pirmieji spragėsiai buvo skanūs – tiesiog normalūs. Bet dar neįpusėjus pakuotės, ten buvo vien trupiniai.<br>Nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Vilma

Jan 16, 2015, 7:42 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 11:13 PM

Na, turbūt nereikia sakyti, kokias mintis sukelia frazė „lietuviškas filmas“ – arba filosofinė nuobodybė, arba lėkšta komedija. Tikėjomės pirmojo varianto, bet teko maloniai nustebti.

Filmukas buvo gražus – piešta lietuviška gamta, architektūra didžiajame ekrane atrodė neįprastai ir džiugino širdį. Patiko ir žvakutes su žmonių vardais gesinusi giltinė, ir jos kvaišos varnos, ir visi kiti veikėjai, sukilę į kovą, kad pasaulio neužvaldytų sielvartas ir ašaros.

Kai filmas pasibaigė ir išėjome, iš kitos salės irgi plūdo žiūrovai. Tarp jų – dvi pagyvenusios draugės. Ir viena kitai tarė: „Bet tai koks š...“ Džiaugėmės, kad mums taip nenutiko. Tikrai nenuobodžiavom.

Bet vis dėlto buvo dalykas, kuris kiek sugadino nuotaiką. Ir tai, kaip jau supratote, nebuvo filmas.

Kadangi jau atėjome į kiną, už bilietus 4 asmenims sumokėjome kosminę sumą, tai nepagailėjome ir kukurūzų spragėsiams. Nusipirkome didelę pakuotę, kuri, berods, kainavo apie 16 litų (4,6 euro-Red).

Pirmieji spragėsiai buvo skanūs – tiesiog normalūs. Bet dar neįpusėjus pakuotės, ten buvo vien trupiniai.

Siurbėme siurbėme iš delnų tuos trupinius, kol neprasidėjo dar blogiau – trupiniai su nesprogusiomis kietomis kukurūzų sėklomis. Dukra tas sėklas traukė iš burnos tol, kol mano abi saujos buvo pilnos. Tada jau pasakiau: „Gana, daugiau tų spragėsių nevalgysim.“ O jų (tiksliau – trupinių ir sėklų) dar buvo likę.

Šiaip jau dzin man tie kukurūzai – smulkmena, bet vis tiek suėmė pyktis: įsivaizduoju, kad spragėsių savikaina tikrai nėra didelė, palyginus su suma, kurią už juos mokame pirkdami kine. Turbūt dešimteriopai, o gal ir šimteriopai mažesnė. Tai ar negalima įdėti pirkėjui normalių spragėsių, o ne prikrauti kažkokių atliekų nuo dugno, viršų užmaskuojant? Išmeskit tas šiukšles!

Po to dar šovė į galvą, kad vaikas tomis sėklomis apskritai gali lengvai užspringti. Ar apie tai spragėsių pardavėjai pagalvoja?

***

Kino teatro „Forum Cinemas Vingis“ rinkodaros vadovas Dainius Beržinis:

„Gavus pakelį nekokybiškų spragėsių reikėtų kreiptis į kasų darbuotojus ar barą ir kartu priimsite sprendimą. Baras jus gali iš karto pavaišinti kitu spragėsių krepšeliu arba padovanoti kuponą kitam pakeliui.

Kartais gali krepšelio pabaigoje likti nesprogusių sėklų, ypač, jei kukurūzus baro darbuotoja semia iš galo. Patartume iš karto kreiptis, kad pakeistų į naują.

Kai aš einu į filmą, man spragėsiai beveik baigiasi dar neprasidėjus filmui, tad jei žiūrovas pamato, kad spragėsiai nekokybiški, dar neprasidėjus filmui, reikėtų pasikeisti, tai galima padaryti ir įpusėjus filmui, net ir jam pasibaigus. Su darbuotojais susitarsite: norite gauti naują ar kuponą kitam kartui.“

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.