Kaimynai pažadino girtą statybininką ir už tai brangiai sumokėjo

Sveiki. Vasario pradžioje pasamdėme smulkią statybų įmonę, kad atliktų mūsų namo fasado apdailos darbus. Iš pradžių viskas klostėsi neblogai: kompanija pastatė pastolius, darbininkai pradėjo darbuotis. Tik labai vargindavo jų nuolatinis rėkavimas tarpusavyje ir keiksmai nevalstybine kalba.

Pirmadienio ryte eidama pasivaikščioti kieme aptikau vieną iš statybininkų... Miegantį!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Pirmadienio ryte eidama pasivaikščioti kieme aptikau vieną iš statybininkų... Miegantį!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Stefanija

Mar 16, 2015, 10:32 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 9:24 PM

Vakarais kieme rasdavome tuščias talpas nuo alkoholinių gėrimų bei užkandos likučius, na, bet čia jau ne man spręsti, jei tai jiems dirbti netrukdo.

Bet pagaliau išaušo nelemtasis pirmadienis... Pirmadienio ryte eidama pasivaikščioti kieme aptikau vieną iš statybininkų... Miegantį! Taip,taip – miegojo kuo gražiausiai, padėjęs galvą ant lentos. Šalia gi stovėjo alaus butelis.

Pakviestas kaimynas bandė jį žadinti, bet buvo apipiltas keiksmų tirada ir, beje, pačių šlykščiausių. Darbininkas prisistatė esąs balvonas, sakė, kad jam p..... jo darbas, mat jau susikrovęs lagaminus į Angliją, siūlė į snukį. Na, žodžiu, aukštas lygis.

Daugiau mes jų nebematėme nei vieno. Darbai taip ir liko nepabaigti, o sutartas atlygis jau buvo sumokėtas. Likome, kaip sakoma, ant ledo...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.