Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Elitinė meilužė už pinigus: „Tai – ne kiekvienai merginai“

Perskaičiau merginos pasakojimą apie turtingą smurtautoją, galiu tik įsivaizduoti, kaip nelengva iš to ištrūkti. Tačiau noriu papasakoti apie savo patirtį.

Ten susilaukia sėkmės tik gražios ir protingos merginos, galinčios patraukti ne tik kūnu (jų puikių pilna labai pigiai), bet daugiau savo vidumi.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Ten susilaukia sėkmės tik gražios ir protingos merginos, galinčios patraukti ne tik kūnu (jų puikių pilna labai pigiai), bet daugiau savo vidumi.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ieva

Mar 26, 2015, 10:45 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:35 AM

Yra tarptautiniai portalai, padedantys merginoms rasti vyresnius turtingus vyrus tam tikro formato santykiams. Pagal susitarimą – nuo reguliarių susitikimų už dovanas iki visiško aprūpinimo už merginos kompaniją. Plaštakės nepageidaujamos, pirma visada susipažįsti su vyru, toliau einama tik jei yra abipusė simpatija, trauka. Dalis renkasi įpareigojančius monogamiškus susitarimus, kiti laisvesni. Pagal kiekvieno skonį ir norus. Ten susilaukia sėkmės tik gražios ir protingos merginos, galinčios patraukti ne tik kūnu (jų puikių pilna labai pigiai), bet daugiau savo vidumi.

Aš jau porą metų narė, sutikau kelis puikius turtingus vyrus. Daugumą atsijoji, dažnai jau nuo pirmų laiškų nuojauta kužda, kad kažkas ne taip. Bet tarp tokios masės būdama atsargi randi įdomius, vertus pažinties džentelmenus.

Šiuo metu gyvenu užsienyje šalia dabartinio kompaniono. Jis nuostabus, geros širdies vyras, su kuriuo įdomu bendrauti. Man patinka BDSM (BD – „Bondage & Discipline“ – paklusnumas ir disciplina, SM — „Sadism & Masochism“ – sadizmas ir mazochizmas-Red.), tad renkuosi vyrus su panašiais pomėgiais, nors užtenka jų ir su tradiciniais skoniais.

Taip, būnu ir išplakta, bet jis patyręs, sveiko proto valdovas. Darome tiek, kiek man irgi patinka. Jeigu tik riba kažkur peržengiama, iš naujo aptariame mūsų susitarimą, kontraktą ir randame abiems geriausią sprendimą. Intymumas patenkina mus abu, niekada nesijaučiu išnaudojama ar nupirkta.

Man nuomojamas butas Europos sostinės centre netoli jo namų, gaunu sutartą sumą kišenpinigių, kuri trigubai didesnė už mano turėtą tikrai nemažą lietuvišką algą, kai pragyvenimas nedaug brangesnis. Gaunu ir dovanų vis ką prabangaus, bet būdamas džentelmenas jis niekada neprivertė manęs jaustis skolinga. Į kišenpinigius požiūris – kaip į man priklausančią sumą, o ne jo dovaną.

Visada mandagus, pagarbus ir galantiškas (ko jaunuoliams velniškai trūksta) elgesys, išskyrus intymius momentus, kai aš pati noriu jo kitokio. Niekada nepasijaučiau pigia kekše ar dar kuo, mes laisvai bendraujame apie bet ką, mūsų šeimas bei draugus irgi, jis palaiko mano siekius ir neakivaizdžias studijas.

Bet viskas ne vien balta, aišku. Aš ne vienintelė jo mergina, kartais sunku su tuo susitaikyti. Jis ne mano vaikinas, privalau gerbti jo laiką ir laisvę (nors manieji irgi gerbiami). Kartais atrodo, kad nebeištversiu tokios situacijos psichologiškai, kartais jaučiuosi laiminga. Taip pat turiu prisiminti, kad tai laikina, susitarimas metams, po to keliai išsiskirs, kad ir kiek spėčiau prisirišti. O ir su laiku grožis vysta, privalai kartu mokytis ar kurti karjerą, kuri išlaikys tave šiam etapui pasibaigus.

Nesiūlau visoms bėgti ieškoti tokių turtuolių, mažumai toks gyvenimo būdas tinka. „Barakudas“ jie atseka nesunkiai, bandydama melžti, negausi nieko. Sekasi toms, kurios nuoširdžiai mėgaujasi būdamos su tuo pasirinktu vyru, ne vien ateina pasiimti pinigų. Ir nelengva tuos geruosius atsisijoti, liūdnų istorijų užtenka. Bet ir teigti, kad visi turtuoliai siaubingi žmonės, negalima. Kaip ir visur – visokių būna.

Aš studijuodama tęsiu tokį gyvenimą, iš brandžių ir sėkmingų vyrų nemažai išmokstu, augu kaip asmenybė ir atrandu daugiau savo pusių. Brangūs bateliai ir rankinukai irgi netrukdo...

Bet, merginos, būkite atsargios. Visada, o ypač su turtingais vyrais. Neparduokite savigarbos ir savo įsitikinimų už dovanas, kažkam jie taps geriausia dovana, kai tam ateis laikas. Nesvarbu, ar tai nekaltybė iki vestuvių, ar tavo savigarbos ribos gyvenant šiuolaikiškai – laikykis jų.

Net jei suki mano keliu, niekada nebendrauk su vyru vien dėl pinigų. Tarp šimtų kandidatų rasi ir širdžiai bei akiai malonų, kad ir nemylimą. Visada turėk atsarginį pajamų variantą ar solidžias santaupas, kad galėtum rinktis neskubėdama. Tau tinkamas atsiras. Ir mėgaukis tokiu gyvenimu, apie kokį svajojai.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.