Žagtelėjau išvydusi, kaip moterims siūlo rinktis automobilį

Aš savarankiška, gyvenimu ir savimi patenkina moteris. Taip jau nutiko, kad prireikė keisti automobilį, tad nėriau į interneto džiungles. Bet svetainėje autoasas.lt rastas „moteriškas“ paieškos langelis tiesiog atėmė man žadą. O smalsumo dėlei atsidariusi pasiūlas net žagtelėjau.

Nesu silpnaprotė, kokia, be abejonės, laikote visas Lietuvoje vairuojančias moteris.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Nesu silpnaprotė, kokia, be abejonės, laikote visas Lietuvoje vairuojančias moteris.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Simona

Apr 2, 2015, 10:46 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:54 PM

Nežinau, ką tos svetainės administratoriai galvoja apie moteris ir nenoriu to žinoti, nes vien faktas, kad renkantis automobilį moteriai siūloma vadovautis tokiais abejotinais kriterijais, kaip „grožis“ ir „tavo charakteris“, sukėlė pasipiktinimą.

Nesu silpnaprotė, kokia, be abejonės, laikote visas Lietuvoje vairuojančias moteris. Ačiū, kad mumis taip rūpinatės, bet nuoširdžiai siūlau patiems rinktis automobilį pagal tai, koks jūsų charakteris, nagų forma, akių spalva, nešiojamos avalynės dydis, pilvo presas ar jo nebuvimas.

Būkime biedni, bet teisingi, todėl visiškai rimtai į „vyrišką“ paiešką siūlau įtraukti tokius punktus:

1.Automobilio gebėjimas privilioti pateles, paieška gali būti ir išplėstinė: joks; didelis; aš vedęs, man jau nesvarbu; kad įtilptų autoritetas; kaip kiti.

2. Ar automobilis tinkamas „kietai“ asmeninukei: tinkamas bro; prie tokio tik lochai fotkinasi; man jau nesvarbu; iš bėdos tiks; ne, neturėsiu tiek eurų.

3. Ar automobilis suteikia super duper mačo įvaizdį: suteikia; nesuteikia; mano įvaizdis ir taip iš koto verčia; man nesvarbu, aš vedęs.

4. Ar automobilis privers apsi**kti iš pavydo draugus, gimines ir pasikėlusį viršininką: privers; dar ir kaip privers; aišku, kad privers; su tokia tačke ir kaimynų šuo nustips iš pavydo.

5 .Automobilio kietumo ir vyriško daikčiuko dydžio koreliacija: ženkli; nežymi; kaip kitų; vidutinė; viskas gerai, todėl didelio automobilio man nereikia.

Nesuprantu, kodėl įsižeidėte? Juk tai tokie „vyriški“ kriterijai...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.