Moteris atskleidė, kaip žiauriai naudojasi patikliais vyrais

Perskaičiau Valdo parašytą tekstą ir apsiverkiau. Verkiau ne dėl to, kad jo žodžiai mane kaip moterį įžeidė ar kaip nors kitaip įskaudino. Verkiau iš juoko – taip mane prajuokino tekste parašytos „mačo“ „protingos“ mintys apie lengvai prieinamas moteris ir jų kvailumą. Gerai, kad nebuvo užimtas tualetas – bučiau prisišlapinusi į kelnes.

Kaip jau supratote – čia ne mes, moterys, esame aukos. Čia jūs, vyrai, esate mulkiai ir žaisliukai mūsų rankose.<br>„132rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kaip jau supratote – čia ne mes, moterys, esame aukos. Čia jūs, vyrai, esate mulkiai ir žaisliukai mūsų rankose.<br>„132rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ema

Apr 9, 2015, 9:24 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:32 AM

Brangus Valdai, noriu jūsų paklausti. Ir ne tik jūsų, bet ir kitų vyrų – nejaugi jūs rimtai tikite, kad santykiuose tarp vyro ir moters – ypač seksualiniame gyvenime – viską sprendžia vyrai?

Nebūkite tokie naivūs! Nieko jūs, vyrai, nesprendžiat! Tai mes, moterys, viską sprendžiam! Tai mes, moterys, valdome šį pasaulį, žaisdamos su jumis kaip su skudurinėmis lėlėmis! Ir tas faktas, kad jūs mūsų žaidimo nepastebite, patvirtina ir taip visiems žinomą tiesą – vyrai yra patys primityviausi padarai žemėje, mąstantys tik su vienu galu.

Netikite? Aiškinu.

Pirmiausiai, jūs, vyrai, kažkodėl šventai tikite, kad tai jūs renkatės moterį. Nieko panašaus! Tai moteris, iš pradžių panagrinėjusi jūsų išvaizdą, nepamiršusi mintyse paskaičiuoti būsimos draugystės finansinės naudos, pasvarsto, ar gultis su šiuo vyriškiu į lovą, ar ne.  Beje, šis procesas įvyksta per kelias pirmas sekundes. 

Jeigu potenciali auka atitinka jos kriterijus – turėti naudą – ji užsiima su juo seksu. Jeigu neatitinka – joks vyro žavesys, talentai ar mieli žodžiai neprivers jos tai padaryti. Lovoje moterų žaidimas tęsiasi, nes jos ten dažniausiai vaidina meilę ir orgazmą. Ir nereikia sakyti, kad nevaidina. Vaidina! Ir dar kaip! Ypač iš pradžių. Reikia gi kažkaip padaryti įspūdį ir paskatinti vyrą pasidalinti savo pinigais, nupirkti dovanų ar šiaip suteikti kokių kitokių paslaugų.

Sakote, nesąmonė? Nevaidina? Atsiduoda paveikta ekstazės ir jūsų grožio?

Taip galite teigti tik jūs – vyrai. Nes mes tyčia priverčiame jus taip galvoti. Kad jūs nenutrūktumėtė nuo kabliuko anksčiau, nei mes, moterys, išsiaiškinsime, ar jūs galite būti mūsų „sponsoriais“, ar ne.

Kam meluojame?

Norime pačios valdyti situaciją. Be to, vaidiname dar ir todėl, kad nebijome būti pagautos, nes žinome – vyrai tokie primityvūs, kad net nemoka atskirti suvaidinto orgazmo nuo tikro. Pornografiniai portalai jiems parodė, kaip atseit turi atrodyti moters kūnas orgazmo metu. Ir jie tiki.

Ir dar jie tiki, kad malonumas trunka visą tą laiką, kol jie kutena savo uodegėlėmis moters vidinį pasaulį. Dieve, kokie jūs, vyrai, naivus! Drebantis moters užpakaliukas, užlaužtos rankos virš galvos, duslūs garsai, dejonės, išverstos akys ir tylus „dar, dar, tu toks nuostabus“ reiškia tik tai, kad jus mausto!

Orgazmas atrodo kitaip! Jis trunka akimirką! O ne ištisas 15 minučių!

Be orgazmo yra dar vienas moterų jums, vyrams, primestas mitas, kuriuo jūs tikite. Mes jį paskleidėme tik besistengdamos kuo mažiau traumuoti storą piniginę turinčių vyrų psichiką. Tai įsitikinimas, kad daikčiuko dydis neturi reikšmės.

Baikite šitaip juokauti. Turi ir dar kaip! Patikėkite, mums yra nepakartojamas dalykas jausti savyje tikrai didelį vyrišką pasididžiavimą, užpildantį visas erdves ir kampelius, nei tenkintis kokiais kabančiais leisgyviais trumpais snargliais alaus pilvo apačioje!

Taigi, Valdai ir visi kiti vyrai. Kaip jau supratote – čia ne mes, moterys, esame aukos. Čia jūs, vyrai, esate mulkiai ir žaisliukai mūsų rankose. Ir net paties žemiausio moterų giminės sluoksnio atstovės – prostitutes apie tai informuotos.

O tai, kad jūs užsiimate vienkartiniu seksu, dar nereiškia, kad moteris yra lengvai prieinamos. Tai reiškia, kad jumis pasinaudojo ir jūs kaip patinai niekam tikę, nes neturite nei smegenų, nei pinigines, nei gero „ginklo“ kišenėje.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.