Audringas vakarėlis pirtyje pakeitė jaunos šeimos likimą

Pastaruoju metu teko skaityti keletą straipsnių apie pirčių malonumus ir nusprendžiau taip pat parašyti. Ne, šįkart neplėtosiu diskusijos, ar geriau maudytis nuogiems, ar su maudymosi kostiumėliais. Istorija, kurią per Velykas išgirdau, beje, taip pat pirtyje, yra tragiška.

Vaikinas esą buvo įkaušęs ir, išbėgęs iš pirties, šoko į eketę.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Vaikinas esą buvo įkaušęs ir, išbėgęs iš pirties, šoko į eketę.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rita

Apr 10, 2015, 7:30 PM, atnaujinta Apr 18, 2018, 5:49 PM

Man pasakojo apie nelaimę, kuri ištiko besilaukiančią merginą. Iš karto atsiprašau tų žmonių, kuriuos ši nelaimė palietė, – jeigu šis tekstas juos įskaudins. Tačiau noriu įspėti kitus žmones, kad taip neatsitiktų ir jiems.

Tai įvyko žiemą, kai vandenį buvo aptraukęs ledas. Draugų kompanija linksminosi, o vakarėlio ašis buvo pirtis. Tarp vakarėlio dalyvių buvo ir minėtos merginos mylimasis, būsimo kūdikio tėvas. 

Vaikinas esą buvo įkaušęs ir, išbėgęs iš pirties, šoko į eketę. Nėrė ir nerado, kur išnerti. Jo kūną vėliau rado kitame tvenkinio gale.

Mūsų šeima taip pat mėgsta kaitintis pirtyje, išsikaitinus lipti į eketę, o mūsų vyrai, reikia pripažinti, dažnai tai daro išgėrę, ypač per šventes. Pašiurpo oda suvokus, kaip arti gali būti tragedija, nors prieš akimirką tai tebuvo linksmas vakarėlis.

Tiesa, pirtyje vieni kitus saugome: jei kuris jau neištveria karščio ir nori niurktelėti į eketę, bent vienas žmogus turi eiti kartu ir prižiūrėti, kad kitam nieko neatsitiktų. O jei atsitiktų, galėtų padėti ar pakviesti pagalbą. 

Žinau, jog vyrai nemėgsta klausytis prašymų ir įspėjimų. Bet vis tiek būkite atsargūs, nes yra daug žmonių, kurie jus myli.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime" temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.