Jei rinksiesi žmoną, imk tik negražią. Mano draugai jau suklydo

Esu laimingai vedęs vyras ir noriu pasidalinti savo patirtimi, kuri pravers visiems, ieškantiems gyvenimo draugės. Vadovaujuosi paprasta taisykle – kol jaunas ir nevedęs, zyliok į sveikatą, skink visas gražiausias, o sumanęs kurti šeimą rinkis iš tylesnių ir prastesnių.

Vieno draugo žmona griežtai atsisako gimdyti, nes bijo figūrą susigadinti, kito švaisto pinigus į kairę ir į dešinę neskaičiuodama.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Vieno draugo žmona griežtai atsisako gimdyti, nes bijo figūrą susigadinti, kito švaisto pinigus į kairę ir į dešinę neskaičiuodama.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Vieno draugo žmona griežtai atsisako gimdyti, nes bijo figūrą susigadinti, kito švaisto pinigus į kairę ir į dešinę neskaičiuodama.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Vieno draugo žmona griežtai atsisako gimdyti, nes bijo figūrą susigadinti, kito švaisto pinigus į kairę ir į dešinę neskaičiuodama.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Rokas

Apr 18, 2015, 5:21 PM, atnaujinta Apr 19, 2018, 4:14 PM

Pateiksiu kelis argumentus, savo nuomonei pagrįsti.

Visų pirma, imdamas ne gražuolę, būsi tikresnis, kad esi pirmesnis ar bent jau ilgai eilėje nestovėjęs. Visos tos ilgakojės gražuolės nė dvidešimties nesulaukusios dažnai jau būna kaip reikiant nusivalkiojusios.

Pirmasis bučinys seniai nuskintas, vainikėlis nežinia kokioje tarpuvartėje, nežinia su kuo (dažna nepamena net vardo) ant tvoros padžiautas. Gausi tokią žmoną, o ji pasirodo nė vaikų pagimdyti negali – peršalo dugną, ant šaltos žemės gulinėdama ar ne vieną valymą yra pasidariusi.

Visų antra, paprastesnės moterys būna dėmesio neišlepintos. Jas lengviau užkariauti, lengviau su jomis sugyventi. Menkiausią tavo pastangą priims kaip didžiausią dovaną, juk prie to nepratusios yra. Tavo judėjimo laisvės per daug nevaržys ir skandalais nevargins. Nereikia tik pamiršti kokią nors dovanėlę įteikti ar komplimentų pažerti.  

Trečia priežastis – daugiau praktinė. Kol vienos vaikosi madų ir leidžia laiką prie veidrodžio besistaipydamos, ne gražuolės išmoksta ir valgį gaminti, ir megzti, ir siūti, ir kitokių naudingų įgūdžių įgyja.

Dietos jos laikosi retai, bet tai gal ir gerai – galim kalbėti apie vizualinę pusę kiek norim, bet kiekvienas tikras vyras laimingas gavęs gerą vakarienę su mėsos „šmotu“, o ne šeriamas salotų lapais, kaip triušis.

Ketvirtoji priežastis jus tikrai privers susimąstyti. Tai piniginė reikalo pusė. Ar kada bandėte paskaičiuoti, kiek kainuoja išlaikyti gražią žmoną, kad tik ji liktų graži ir jums netektų pamatyti jos tikrojo veido?

Ar žinote kiek šiandien kainuoja gera kosmetika? Apie kitų procedūrų kainas išvis patylėsiu – įvairūs masažai, sporto klubai, salonai ir SPA...

Paprastutėms užtenka kremo indelio už porą euriukų (galima tokį ir gimtadieniui ir jubiliejui padovanot), išeigai kokios suknelės ir kasdieninės aprangos. Pagalvokit ir apie skudurus. Teks juos gražuolei pirkti, pirkti, sukandus dantis ir vėl pirkti, nors spintos jau braškės per siūles.

Vos pasirodė parduotuvėse nauja kolekciją, jūsų damos išdulkės pro duris, tiek jas ir tematysit. Grįš apsikrovusios „šmutkėmis“, o kai keisis sezonai vėl teks atidaryti pinigines.

Paprastesnė žmona vargu ar eis į kairę. Būsite ramūs, kad jūsų vietos niekas neužims ir pavyzdžiui dirbant svečioje šalyje, ar grįžę po komandiruotės, ragais neremsite lubų. Jei moteris yra graži, tai patikėkite, ji graži bus visiems, o tokių norinčių prie svetimų moterų pilna. Pakalbės gražiai, piniginę plačiai atvers ir žiūrėkit jūsų brangioji jau raivosi pataluose su kitu, o jūs liekate kvailio vietoje.

Nedaili moteriškė mielai jums pagimdys vaikų. O jei leidžia finansinės galimybės, gimdys daugiau. Dažniausiai jos būna geros mamos, myli ir gerbia vaikų tėvą, myli vaikus, rūpinasi daugiau jais, o nei pačios savimi. Pirmiausia galvoja, ko reiktų vaikams, o ne apie naujus skudurus ir pramogas.

Jei manim netikite, tiek to, atskleisiu paslaptį – susitikau aš čia su senais draugais. Gerai pasėdėjom, alaus išgėrėm, pakalbėjom apie ūkį, apie bites. Vyriškus reikalus  aptarėme.

Tik nei vienas mano jaunystės draugas laimės asmeniniame gyvenime neturi, nors tu pasiusk. Vieno ilgakojė žmona su jaunesniu į Ispaniją išdulkėjo, antro padavė skyryboms ir paliko visą pliką, apipešiotą ir sugniuždytą.

Trečio griežtai atsisako gimdyti, nes bijo figūrą susigadinti, ketvirto žmona švaisto pinigus į kairę ir į dešinę, neskaičiuodama. Vyras aria keturiuose darbuose, susenęs, į žmogų nebepanašus pasidarė. Nustekentas kuinas, ne žmogus.

Et, pamaniau tada, mano žmona yra pati geriausia. Gal ant podiumo ir nevaikščiojo, bet esu ir gerbiamas šeimoje, ir sveikus vaikus turiu, ir vakarienę gamina,  ir kokybiškos vilnos megztinį žvejybai, jos rankomis megztą nešioju. Esu laimingas, nes teisingai rinkausi būdamas jaunas.

Jei kam nepatiko, neatsiprašysiu. Pateikiau laimingo gyvenimo receptą, jūsų reikalas – vadovautis juo ar ne. Tik žinokit – naktį visos katės pilkos ir „apačioje“ visos moterys vienodos, o gyventi padoriai ne visiems pasiseka.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime" temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.